Biała Podlaska, Moniuszki 31, Piwiarnia (zamknięte)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19292

Będąc tam poprzednio byłem dość ukontentowany, że piwo Paulaner i Porter jest. nawet, że podają w firmowych naczyniach. Po wczorajszej wizycie znów muszę odradzić. Sprzedano nam (mnie i bnp) przeterminowane (u mnie 4 miesiące) piwo. Próbując interweniować u kelnerki zostaliśmy zbyci wykpieniem naszych racji.
    Tego dnia zresztą, a była to sobota trafiliśmy na dwie zamknięte knajpy nim wdepnęliśmy do pierwszej otwartej. lepiej było zostać w domu...

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19292

Za niedługo lokal zostanie zamknięty, a właściwie zostanie przeniesiony w inne miejsce - tam gdzie dawniej była "Jedynka".

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • dadek
        Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
        dadek
        Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
        Start
        2024-10-15
        Koniec
        2024-10-15
        2024-10-16, 02:03
      • dadek
        Belgia, Gent, Vrijdagmarkt 50, Dulle Griet
        dadek
        Piwiarnia na największym placu w Gent szczycąca się ofertą 500 piw. Oczywiście nie lanych (bo tych jest 10) ale butelkowych. Szczycą się również otwarciem podwojów już w 1978 roku, jednak tradycją nawiązują do wcześniejszych wieków gdy to na piwo wpadali wozacy dostarczający produkty...
        2024-10-03, 20:34
      • e-prezes
        Biała Podlaska, Pl. Rubina 11-14, CoffeeLove
        e-prezes
        Miejsce z historią, więc długo czekałem, by go dodać, bo nie było tu piwa.
        Przed wojną i za okupacji był tu skład i rozlewnia piwa, o której wspominałem tu https://www.browar.biz/forum/piwo/hi...29#post2318229 (zdjęcia). W bliższych nam czasach budynek popadał w ruinę i po rewitalizacji Pl....
        2022-06-06, 13:02
      • Warzywo
        Wisła, Pod Beskidek 1, Piwiarnia Jawornik
        Warzywo
        Zdecydowanie obecnie najlepsze miejsce w Wiśle. I tu odetchniemy lokalną atmosferą, mało turystów. Wystrój klasyczny z lat 80/90. Po zejściu ze szlaku można napić się pysznego Brackiego z beczki.
        2020-02-27, 11:57
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...