Niedawno otwarta knajpa w poblizu wydzialu historycznego. Vis a vis blue note'a. Rockowe klimaty, ale niezbyt glosno. Fortuna Czarna za 5pln
Poznań, Kościuszki, Herezja [zamknięte]
Collapse
X
-
Zdecydowanie ma kolega racje, jest to ul. Kościuszki - na tysiącpińćset procent!Comment
-
Zmieniono nazwę ulicy z Ratajczaka na Kościuszki.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Niech tubylcy jeszcze potwierdzą, ale śmiem twierdzić, że mam rację.
TomekComment
-
Lokal (już) nie istnieje. Szukałem dzisiaj kilka dobrych minut. Nic takowego nie ma, ani vis-a-vis BlueNota, ani obok, ani przed, ani za. W bramie, obok, w piwnicy, na strychu... Nigdzie!
Niech tubylcy jeszcze potwierdzą, ale śmiem twierdzić, że mam rację.
Tomek
Do tubylców się nie zaliczam, ale potwierdzić mogę. Knajpa nie istnieje już od jakiegoś czasu. Dziwne, chyba studenci historii stali się abstynentamiComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:01 -
-
-
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawościStart2024-10-26Koniec2024-10-26AdresMokra 2, 61-766 Poznań, Multi Tap Dom Piwa
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-22, 09:22 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment