Niestety nie z beczki,ale mnie najlepiej smakowało z oferowanych.Za Irishem nie przepadam zbyt słodki jak dla mnie.Cóż było robić trzeba było się udać do Carpentiera na Guinessa.
Olsztyn, Nowowiejskiego 11, My Fish [zamknięte]
Collapse
X
-
Widać rozmach inwestycji, nowy budynek będzie większy od poprzedniego.
Tylko żeby nie wyskoczyli z nazwą w stylu My Brewery and Fish czy coś w ten zagramaniczny deseń.Browar Bociana smaczny od rana
Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!
http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626Comment
-
Widzę,są komplikacje na budowie tego co ma powstać w miejsce MY Fish.Chyba teren przeczesują archeologowie.Na piwo czasami wpadam do Browarni Stara Warszawska,ale mam wrażenie ,że czasami są tam dziwne piwa.Gratką był Staropramen z beczki.Duży wybór piw butelkowych,ale oszczędzają energię i jak dla mnie te piwa są niedostatecznie schłodzone.Comment
-
Tak cienko tam z piwami, że Staropramen jest rarytasem? No chyba, że była to wersja niefiltrowana, ale wątpię.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Finał - Belgian DubbelStart2024-09-25Koniec2024-09-26Adresul. Feliksa Nowowiejskiego 15, Olsztyn, Browar Warmia2024-09-22, 09:11
-
Hospůdka u Kellerů jest firmowym lokalem browaru Olbrev i niestety znajduje się tuż przy głównej drodze. Z racji soboty i mniejszego ruchu mogliśmy cieszyć się smakiem pysznych piwek siedząc w przed barowym ogródku. Elewacja budynku oraz środek lokalu został ładnie odnowiony, jest nawet...
-
Channel: Czechy
-
-
Browar restauracyjny Hollywood Brewing Company to wymarzone miejsce do delektowania piwem.
Zlokalizowany jest przy samej plaży nad Oceanem Atlantyckim kilkanaście kilometrów na północ od Miami.
Panuje tu typowa beztroska sielanka w klimacie niekończących się wakacji.
Jest szum...-
Channel: USA
2022-04-26, 10:35 -
-
Russian Imperial Stout (nie do końca, ale o tym za chwilę) w wykonaniu znanego (podobno) browaru Lervig. Prezentacja chałupnicza, naklejka na gołą puszkę (bo konfekcjonowany w puszeczkach 0,33 i buteleczkach 0,33). Szum się zrobił, bo rzucili do Lidl'a, choć z dużym, naprawdę dużym opóźnieniem...
-
Channel: Norwegia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment