Olsztyn, Nowowiejskiego 11, My Fish [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • idlab
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.07
    • 4

Niestety nie z beczki,ale mnie najlepiej smakowało z oferowanych.Za Irishem nie przepadam zbyt słodki jak dla mnie.Cóż było robić trzeba było się udać do Carpentiera na Guinessa.

Comment

• tfur
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2006.05
      • 1313

obecnie teren lokalu ogrodzony i zryty. zapewne będą wznoszone nowe mury, które pomieszczą przyszły browar.
      veni, emi, bibi

Comment

• Kazimierz_W
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        🍼🍼
        • 2009.05
        • 689

Widać rozmach inwestycji, nowy budynek będzie większy od poprzedniego.
        Tylko żeby nie wyskoczyli z nazwą w stylu My Brewery and Fish czy coś w ten zagramaniczny deseń.
        Browar Bociana smaczny od rana
        Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!

http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626

Comment

• idlab
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2010.07
          • 4

Widzę,są komplikacje na budowie tego co ma powstać w miejsce MY Fish.Chyba teren przeczesują archeologowie.Na piwo czasami wpadam do Browarni Stara Warszawska,ale mam wrażenie ,że czasami są tam dziwne piwa.Gratką był Staropramen z beczki.Duży wybór piw butelkowych,ale oszczędzają energię i jak dla mnie te piwa są niedostatecznie schłodzone.

Comment

• Pendragon
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13961

Tak cienko tam z piwami, że Staropramen jest rarytasem? No chyba, że była to wersja niefiltrowana, ale wątpię.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
              Browary restauracyjne w Polsce
              Alkoneser
              Cześć,
              mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
              2024-08-05, 11:26
            • Ahumba
              2024.09.26 - Olsztyn, IV Warmińskie Bitwy Piwne
              Ahumba
              Finał - Belgian Dubbel
              Start
              2024-09-25
              Koniec
              2024-09-26
              Adres
              ul. Feliksa Nowowiejskiego 15, Olsztyn, Browar Warmia
              2024-09-22, 09:11
            • heckler
              Czechy, Sedlnice, Sedlnice 97, Hospůdka u Kellerů
              heckler
              Hospůdka u Kellerů jest firmowym lokalem browaru Olbrev i niestety znajduje się tuż przy głównej drodze. Z racji soboty i mniejszego ruchu mogliśmy cieszyć się smakiem pysznych piwek siedząc w przed barowym ogródku. Elewacja budynku oraz środek lokalu został ładnie odnowiony, jest nawet...
              2023-06-19, 14:57
            • pebejot
              USA, Hollywood (Floryda), 290 N Broadwalk, Hollywood Brewing Co.
              pebejot
              Browar restauracyjny Hollywood Brewing Company to wymarzone miejsce do delektowania piwem.
              Zlokalizowany jest przy samej plaży nad Oceanem Atlantyckim kilkanaście kilometrów na północ od Miami.
              Panuje tu typowa beztroska sielanka w klimacie niekończących się wakacji.
              Jest szum...
              2022-04-26, 10:35
            • Petitpierre
              Lervig, Konrad's Stout
              Petitpierre
              Russian Imperial Stout (nie do końca, ale o tym za chwilę) w wykonaniu znanego (podobno) browaru Lervig. Prezentacja chałupnicza, naklejka na gołą puszkę (bo konfekcjonowany w puszeczkach 0,33 i buteleczkach 0,33). Szum się zrobił, bo rzucili do Lidl'a, choć z dużym, naprawdę dużym opóźnieniem...
              2021-06-18, 07:23
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...