Toruń, Łazienna 9, Český sen [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4507

Eee, tu już nawet pośnić nie można...
    Z kranu Litovel za piątaka.
    Z butelki: Staropramen, Radegast, Kozel, Svijany Maz i bodaj PU.
    Jednak wyszedłem.

Comment

• Browarfaros
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2017.07
      • 1

News 2k17

Osobiście pragnę dodać tylko tyle iż Pub "Czeski Sen" jest skandaliczny, nie polecam już lepiej otworzyć piwko w domu. Obsługa niekulturalna, łatwy dostęp do narkotyków!

NARKOTYKI rozprowadza chłopczyna pracujący nie w pełnym wymiarze godzin i prawdopodobnie na czarno wraz ze swoją dziewczyną. Zróbcie co uważacie z tą informacją

Comment

• Gringo
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2007.07
        • 2162

Lokal zamknięty na stałe.

Comment

Related Topics

Collapse

• abelincoln
          Toruń, Panny Marii 13, Deer Bear Toruń
          abelincoln
          Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
          2023-05-03, 18:56
        • AaLeX
          Nova Paka, Český Ležák Original
          AaLeX
          Nowość w polskim Aldi. Alkokol 5,4%, skład: woda, słód, chmiel. Spełnia zatem niemiecką normę. Napis "tylko w Aldi" sugeruje, że jest to piwo warzone dla tego marketu. Zapach chmielowy, barwa bursztynowa, piana niezła, na początku bardzo obfita. Smak bardzo ciekawy, ziołowa goryczka...
          2024-08-27, 13:46
        • telek
          Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
          telek
          Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
          2023-08-28, 18:07
        • heckler
          Czechy, Český Brod, Tuchorazská 1433, Pivovar Český Brod
          heckler
          Według danych historycznych początki piwowarstwa w tym miasteczku sięgają przełomu XIII i XIV, natomiast zabudowania obecnego browaru można datować na rok 1884.
          Złote czasy dla browaru przypadły w okresie międzywojennym i dopiero po drugiej wojnie światowej sytuacja gospodarcza browaru...
          2019-09-09, 06:58
        • darekd
          Český Brod, Ležák 12°
          darekd
          Historyczny browar w środkowych Czechach, który znowu warzy. Trwał tam jakiś zastój remontowy, bo o otwarciu słyszałem 10 lat temu. Potem cisza i tak po cichu zaczęli warzyć chyba w 2013 i chyba nadal się powoli rozkręcają. Fajnie, że takie miejsce zostało wskrzeszone.

www.pivovar-cesk...
          2022-07-14, 23:48
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...