Obecnie jest tam "Pub pod ziemią" z nalewakami Warki i Żywca.
Kraków, Miodowa 43, Smocza Jama [zamknięte]
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Pils: 11,8% obj., 4,9 alk. Po otwarciu woń obiecująca, świeżo słodowo-ziołowa, piana niestety dość mizerna i szybko opadająca, lacing prawie żaden przy dość wysokim wysyceniu, Całe szczęście, że wrażenia smakowe częściowo rekompensują brak tych wizualnych. Piwo o wyrazistej goryczce,...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-11-18, 22:47 -
-
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
-
Channel: Belgia
-
-
Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
Nigdzie nie mogę jej znaleźć.2 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment