Kraków, Miodowa 43, Smocza Jama [zamknięte]

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

    #61
    Obecnie jest tam "Pub pod ziemią" z nalewakami Warki i Żywca.

    Comment

    Related Topics

    Collapse

    • Prusak
      Browar Bałtów, Serce Smoka
      Prusak
      Pils: 11,8% obj., 4,9 alk. Po otwarciu woń obiecująca, świeżo słodowo-ziołowa, piana niestety dość mizerna i szybko opadająca, lacing prawie żaden przy dość wysokim wysyceniu, Całe szczęście, że wrażenia smakowe częściowo rekompensują brak tych wizualnych. Piwo o wyrazistej goryczce,...
      2022-11-18, 22:47
    • dadek
      Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
      dadek
      Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
      2024-10-23, 00:37
    • waclaw67
      Podstawka.Gdzie jej miejsce
      waclaw67
      Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
      Nigdzie nie mogę jej znaleźć.
      2022-01-09, 15:12
    • bastion
      Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
      bastion
      Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
      2021-11-22, 19:17
    • bastion
      Cypr, Nikozja, Asklipiou 36, Golem Brewhouse.
      bastion
      Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
      Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery

      Od tego czasu nieco się...
      2023-10-31, 11:39
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...