Miły lokal wegetariański z czeskim piwem. Lany Krakonosz /około 5 zł./. Z butelkowych widziałem między innymi Svijany i Primatora.
Zielona Góra, Kupiecka 5, Zielona Jadłodajnia [zamknięte]
Collapse
X
-
W niedziele nieczynne niestety. Przynajmniej "do wiosny".
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
E no, fajny ogródek mają, ale to w lecie. Z drugiej strony to w tę niedzielę było niemal że upalnie, ponad 15 stopniOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-03-14, 21:27.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ogródek nadal fajny, a nawet fajniejszy, bo w końcu w nim zasiadłem
Podczas majowej wizyty lokal z najlepszym piwem w mieście (Haust jakoś nie zachwycał), tj. Krakonosem za złotych polskich 7. Oprócz niego jest też pszenica z Primatora.
W tym roku otwarte także w niedziele:
pn-śr: 13-20, cz-sb: 12-22, nd: 14-20
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 11:52 -
-
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...3 Photos
-
Channel: Lubuskie
-
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Nie chcę zaśmiecać wątku o nowych browarach rzemieślniczych, a tam pojawiło się info + kilka postów o inicjatywie pod nazwą jak w temacie.
Wystartowali kilka dni temu (w piątek) z dwoma piwami: 11 i 13 - obydwa poprawne, ale bez rewelacji, za to ceny z kosmosu - w sklepie piwno/alkoholowym...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Powstaje nowy multitap w Zielonej Górze. 8 kranów na początek. Ma być też jedzenie. Otwarcie miało być w czerwcu, ale się obsunęło. Tyle na razie wiem.
https://www.facebook.com/osmyproces/...-
Channel: Lubuskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment