Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
były jeszcze ale się skończyły wczoraj:
- Cerna Hora Kvasar
A ja się załapałem, a ja się załapałem chociaż przyszedłem spóźniony
Lokal idealny na rodzinne zakupy. Panie buszują po sklepach, a panowie grzecznie czekają by rozpocząć spacer farmera (czekają przy piwku oczywiście). Do tego bardzo miła i uśmiechnięta obsługa lokalu i piwa co nie wszędzie się znajdą. Sądząc po mlaskaniu współbiesiadników jedzenie też niczego sobie.
Wielkimi krokami zbliża się najważniejszy mecz tej jesieni El Clásico, Gran Derbi, czy jak kto woli, po prostu FC Barcelona - Real Madryt. Mecz jest w poniedziałek 29.11 o 21:00. W związku z tym pytanie. Czy jest szansa obejrzenia w Zachwycie tego meczu? Wiązałoby się to z koniecznością pracy personelu do 23 przynajmniej Niestety w trójmieście jest słabo ze znalezieniem dobrej atmosfery w czasie Gran Derbi, a do Sopotu nie mam czasu jechać tym razem.
PS. Czy budowa nowej linii tramwajowej "pod oknem" Zuzy nie spowoduje, że utknę w korkach w autobusie o tej porze? Podobno nawet w niedzielę wieczorem był hardkor.
Zależy z której strony jedziesz, pisałeś że masz zamiar dotrzeć autobusem - zatem faktycznie postoisz. Na tramwaj z centrum raczej żadnego wpływu ta sytuacja nie ma.
No niestety 227 przez Łostowicką stąd moje pytanie. Widziałem oczywiście schemat, jak to wygląda od strony teoretycznej, ale na razie w praktyce boję się sprawdzać. Może ktoś wie, jak to wieczorami wygląda.
Nie wiem gdzie mieszkasz dreads, ale 2 razy pokonywałem trasę między Przymorzem a Chełmem / Łostowicami linią 227 (lub wtedy jeszcze C) i za każdym razem żałowałem, że nie wybrałem wersji tramwajem przez centrum.
Sprawdzone już wcześniej, sporo podróżuję komunikacją miejską i na około wychodzi mimo wszystko dłużej. Chociaż w przypadku tego remontu może się opłacić przesiadka na trama Z drugiej strony, o tej porze, jak pisał pekos, nie będzie już raczej tragedii. Wracać i tak będę musiał przez centrum tramwajem.
Dobra, żeby nie było, że zaśmiecam tylko wątek Czego mogę się spodziewać w poniedziałek do picia? Trzeba będzie studzić często emocje czymś dobrym
Na chwilę obecną deklaruję, że będę na 90%, jeszcze znajomych muszę przekonać.
Comment