Warszawa, Marszałkowska 80, Grill de Brasil [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzeber
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 2899

To, że była informacja, że sprzęt jest/był na sprzedaż ( https://www.browar.biz/forum/showpos...postcount=1639 ) jeszcze nie znaczy, że znalazł się chętny. Masz potwierdzone, że w tym miejscu nie ma instalacji?
    pozdrawiam
    www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• tomek35
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2007.02
      • 497

Kilka lat temu byłem w tym browarze. Żarcie było bardzo dobre, piwo natomiast kiepskie - nie dopiłem.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Łódź, Piotrkowska/Roosevelta, Ramki Restauracja
        ART
        Jeśli przypadkiem jesteś w Łodzi na Piotrkowskiej i ok. 11 i przyciśnie Cię chęć na łódzkie śniadanie w akompaniamencie piwa z browaru księży młyn to z można polecić Ramki restauracja - co prawda tylko butelka, ale jest pils pszeniczne i belgijska żytnia ipa (zacna!).

...
        2025-03-23, 10:34
      • dadek
        Niemcy, Hannoversch Münden, Markt 3, Ratsbrauhaus
        dadek
        Hann. Münden leży w odległości około 25 km na północny-wschód od Kassel. To jeszcze Górna Saksonia ale tuż przy granicy z Hesją. Łatwo tu dojechać często kursującymi pociągami.
        Miasteczko nieduże (około 25 tys. mieszkańców) ale pięknie położone w widłach łączących się...
        2024-09-13, 00:59
      • pebejot
        Komorniki k/Poznania, Poznańska 48, The Dublin Inn Grill Bar & Coffee
        pebejot
        Przydrożny bar niedaleko Poznania, w którym można napić się piw z pobliskiego browaru rzemieślniczego w Szreniawie.
        Browar Szreniawa ma co prawda swój własny wyszynk, ale działa tylko sezonowo w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 18:00, dlatego na ichnie piwo zawsze można wpaść...
        2022-06-19, 19:09
      • Prusak
        Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
        Prusak
        Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
        2024-02-07, 19:00
      • ART
        Wielkie uaktualnienie 2015 - Grill de Brasil Wa-wa, Warszawa ul. Marszałkowska 80
        ART
        Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
        2014-12-18, 23:29
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...