Zgadzam się z przedpiścami co do piwnych wrażeń. Bawiłem tam w ostatni czwartek.
Znajomi na początek zamówili deskę piwną, więc po łyku każdego z trzech rodzajów od razu wiedziałem że pszenicą nie warto sobie głowy zawracać. Pils i Koźlak przyzwoite, ale spodziewałem się o wiele więcej. Piwo podane zdecydowanie zbyt ciepłe i lekko wygazowane.
Obsługiwała nas przemiła, ale chaotyczna kelnerka. Dostawaliśmy potrawy w innej kolejności, ciągle coś jej upadało przy naszym stoliku. Przyznała, że dopiero od tygodnia tam pracuje i stąd jest podenerwowana
Najbardziej polecam brazylijskie Churrasco (55 zł.)- jedno z niewielu prawdziwie brazylijskich dań w restauracji. Obsługa co i rusz przynosi kolejne porcji mięsa z rożna (grillowana wołowina, wieprzowina, kurczak itd.). Na plus jest to, że wśród osób na kuchni jest Brazylijczyk i Tunezyjka.
Znajomi na początek zamówili deskę piwną, więc po łyku każdego z trzech rodzajów od razu wiedziałem że pszenicą nie warto sobie głowy zawracać. Pils i Koźlak przyzwoite, ale spodziewałem się o wiele więcej. Piwo podane zdecydowanie zbyt ciepłe i lekko wygazowane.
Obsługiwała nas przemiła, ale chaotyczna kelnerka. Dostawaliśmy potrawy w innej kolejności, ciągle coś jej upadało przy naszym stoliku. Przyznała, że dopiero od tygodnia tam pracuje i stąd jest podenerwowana

Najbardziej polecam brazylijskie Churrasco (55 zł.)- jedno z niewielu prawdziwie brazylijskich dań w restauracji. Obsługa co i rusz przynosi kolejne porcji mięsa z rożna (grillowana wołowina, wieprzowina, kurczak itd.). Na plus jest to, że wśród osób na kuchni jest Brazylijczyk i Tunezyjka.
Comment