Oława, Chopina 19B, Chilli Music Club Oława [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Oława, Chopina 19B, Chilli Music Club Oława [zamknięte]

Coś w stylu klubu muzycznego i pubu w jednym. Adresowany do bardziej wymagających klientów m.in. ma ponoć wypasione nagłośnienie.

Co do piwa: Primator Premium, Dark i Weizen.

Tak było parę tygodni temu. Z tego co wiem dodali Żywca bo klientela domagała się tego co zna.
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Lokal od dłuższego czasu definitywnie zamknięty.
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Midtfyns, Chilli Tripel
      ART
      Słodowe, chilli zauważalne, dopełniające ale nie przesadzone, lekkie pieczenie po dłuższym czasie spożywania, suszone owoce, maillardy, czerwonawo-bursztynowawa barwa, klarowne, piana zupełnie kiepska,

Ale ale... etykieta ma wytłoczenia braill-owskie!

Aaaa Piwo ucieka...
      2024-02-16, 21:57
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • pebejot
      Siemianowice Śląskie, Chopina 14 (Park Miejski), Browar Pałacowy
      pebejot
      Jeden z bardziej tajemniczych browarów restauracyjnych w Polsce odwiedziłem na początku lipca.
      Z Warszawy do Katowic dojechałem pociągiem, a dalej kontynuowałem podróż tramwajem linii 19 do pętli w Siemianowicach. Ostatni etap dotarcia na miejsce już na własnych nogach zajął 15 minut....
      2021-10-22, 18:25
    • dadek
      Chorwacja, Solin, ul. don Frane Bulića 4, Brew My Beer
      dadek
      O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu.
      Solin znany głównie z ruin antycznego amfiteatru...
      2021-10-28, 02:02
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...