Wrocław, Rynek 16/17, Lobkowicz [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mihai
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2010.02
    • 186

Wrocław, Rynek 16/17, Lobkowicz [zamknięte]

Lokal pod patronatem grupy Pivovary Lobkowicz, w skład której wchodzą browary Klaśter, Ćerna Hora, Jeżek, Rychtar i inne. No i nareszcie będąc w Rynku można napić się fajnego piwa za rozsądną jak na lokalizacje cenę - 8zł 0,5l z beczki. Na kranach Hlumecky Vit, Cerna Hora Granat, Lobkowicz i rewelacyjny niefiltrowany Klaśter. Poza tym oferta butelkowa. W menu znajdziemy tradycyjną czeską kuchnię czyli knedle z gulaszem, duszoną kapustę, zupę czosnkową, smażony ser. Przy odrobinie szczęścia trafimy na sympatyczną czeszkę , która uwija się po sali z kuflami piwa i nadzoruje jakość czeskich potraw. Knajpa dwu piętrowa , jak dla mnie klimat o wiele fajniejszy w piwnicy. Lokal naprzeciwko pomnika Fredry.

nd-cz: 13-23, pt-sb: 13-24
    Cena domeny: 2500 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 156.25 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

facebook
    Last edited by Pendragon; 2014-02-26, 23:00.
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Według tego co tu piszą:

Pepikowe Knedliczki, Wrocław. 511 osób lubi to · 21 użytkowników tu było. Obiad

to lokal jest pogrobowcem ( a przynajmniej występuje częściowo osobowa zbieżność ) Pepikowych Knedliczków, które padły tak szybko, że nie dane mi było odwiedzić.
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Comment

• dadek
      Major Piwnych Rewolucji
      🍺🍺
      • 2005.09
      • 4702

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mihai Wyświetlenie odpowiedzi
      ...Na kranach Hlumecky Vit
      Wszystko pięknie ale browar jest w miejscowości Vysoký Chlumec a piwo się nazywa Chlumecký Vít.

Comment

• Pendragon
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13952

Piwa już po 10, a Lobkowicz nawet za 11.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Przetwarzanie...
        X