Małuszów Wrocławska 8, Zajazd

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

Małuszów Wrocławska 8, Zajazd

Zajazd dla tirowców. Flaki po 6 zł.
    Pełen przekrój koncernówek od wschodu do zachodu. Ale za to z kranu Holba jasne i Litovel Dark za ... 3,5 zł!

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2024.10.19-20 - Wrocław, Wrocławska Feta
    Ahumba
    Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieni
    Start
    2024-10-19
    Koniec
    2024-10-20
    Adres
    Wrocław, Wyspa Słodowa 7, Concordia Design
    2024-10-15, 09:33
  • Ahumba
    Fojutowo 7a, Zajazd Fojutowo
    Ahumba
    Od kilku lat istnieje browar w pobliżu drogi między Tleniem a Czerskiem. Zlokalizowany jest obok ośrodka wypoczynkowego ze sporą atrakcją dla dzieci wodnym parku. Przy złej pogodzie można pomoczyć się pod dachem a zimą podobno działa nawet wyciąg narciarski. Restauracja z browarem jest koło...
    2024-07-19, 20:14
  • pebejot
    Dziekanowice 200, Browar Trzech Braci
    pebejot
    Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
    Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....
    2024-08-20, 22:27
  • pebejot
    Topiło, Stacja kolejki wąskotorowej, Zajazd Ostatni Grosz
    pebejot
    Browar Markowy w Hajnówce ma już swój sklep firmowy, za który służy sklep rybny przy ulicy Batorego 3.
    Na wczorajszej wycieczce kolejką wąskotorową po ostępach Puszczy Białowieskiej miałem okazję odwiedzić miejsce, które śmiało można określić jako firmowy bar browaru.
    ...
    2017-08-25, 17:08
  • Shedao
    Litwa, Užukampis, Galvės g. 120, Pilialaukis
    Shedao
    Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.

Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...
    2025-01-07, 14:02
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...