Miejsce odkryte przypadkiem podczas oglądania okolic byłego browaru przez Street View w Google Maps , który to browar mieści się jakieś 200 metrów od restauracji. Na fasadzie zobaczyłem neon Krakonosa, strona www też potwierdza, że oprócz Tyskiego leją tam i Krakonosa.
Świebodzice, Kolejowa 3, Restauracja Korona Śląska
Collapse
X
-
Świebodzice, Kolejowa 3, Restauracja Korona Śląska
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-02-26, 20:47.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak -
Dzięki, ja już swoją kawę wypiłem, więc przybiję szklanką wody.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Na facebooku napisali w styczniu, że podłączyli Primatora Premium, a na weekend podpięli także pszenicę z tegoż.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Witam poszukuję porcelanek z Górnego Śląska np Laurahütte Kattowitz Schoppinitz Rosdzin Pless Radzionkau itd.
Proszę propozycje z ceną
Pozdrawiam z Giszowca...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-05-10, 09:15 -
-
Kielecki Browar Restauracyjny, taki napis przywita Was nad wejściem do browaru restauracyjnego. Browar znajduje się w budynku Plaza Park i średnio jest widoczny z ulicy Jesionowej a z ulicy Zagnańskiej to już w ogóle bo umiejscowiony jest na samym końcu budynku (tuż obok stoją dwa nowe 16-sto...
-
Channel: Świętokrzyskie
-
-
Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...-
Channel: Historia
-
-
Sklep w dzielnicy Halemba,otwarty od 11 do 19(pon-pt).Piwa butelkowe z Siemianowic oraz szkło,koszulki itp
-
Channel: Śląskie
-
-
Witam
Poszukuję butelek piwnych, aptecznych, po wodzie mineralnej, po mleku, po likierach/alkoholach z rejonu Sudetów i Dolnego Śląska, przykładowe miejscowości:
Goldberg, Liegnitz, Waldenburg, Freiburg, Hirschberg, Frankenstein, Glatz, Neurude, Landeshut, Reichenbach,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-06-30, 11:08 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment