Na zdjęciu dostrzegłem piwo "Lupus Fructus" - pszenica z dodatkiem miąższu malinowo-wiśniowego, 16 plato. Dziwy jakieś Jest też Tucher pszeniczny. W sobotę (ani w piątek) się nie wybieram, jak ktoś będzie to niech wrzuci fotkę z tablicą - pohejtujemy
Wroclaw, Ofiar Oświęcimskich 17, Kontynuacja
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziNa zdjęciu dostrzegłem piwo "Lupus Fructus" - pszenica z dodatkiem miąższu malinowo-wiśniowego, 16 plato. Dziwy jakieś Jest też Tucher pszeniczny. W sobotę (ani w piątek) się nie wybieram, jak ktoś będzie to niech wrzuci fotkę z tablicą - pohejtujemy
Comment
-
-
Weźcie bo ze śmiechu padnę to jest próba ściany pomalowanej farbą tablicową. Jak macie pytania to pytajcie u źrodła a najlepiej sami przyjdźcie.
Comment
-
-
hehehe, tak myślałem, że to próba lub zrobienie sobie jaj dla gazety, ale nie chciałem się odzywać, co by lepsza zabawa byłaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobza Wyświetlenie odpowiedziWeźcie bo ze śmiechu padnę to jest próba ściany pomalowanej farbą tablicową. Jak macie pytania to pytajcie u źrodła a najlepiej sami przyjdźcie.
Comment
-
-
Ależ jest bardzo konkretnie podane, że za piwa odpowiada Bartek z AleBrowaru.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobza Wyświetlenie odpowiedziWeźcie bo ze śmiechu padnę to jest próba ściany pomalowanej farbą tablicową. Jak macie pytania to pytajcie u źrodła a najlepiej sami przyjdźcie.
Comment
-
-
Oficjalnego profilu na BB nie będzie, co za tym idzie nie bede udzielał tutaj żadnego info. Bo to niezgodne z regulaminem forum. Myślę jednak, że nikt kto sie interesuje piwem nie będzie zawiedziony. Włożyłem w dobór piwa sporo pracy i jestem prrrrawie zadowolony .Last edited by bobza; 2013-10-03, 21:16.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziTo pytamy u źródła: Jakie piwa będą na premierze?
info:
Kontynuacja: Podamy, ale w ostatniej chwili - czekamy jeszcze na kilka piw.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobza Wyświetlenie odpowiedziMyślę jednak, że nikt kto sie interesuje piwem nie będzie zawiedziony. Włożyłem w dobór piwa sporo pracy i jestem prrrrawie zadowolony .
A czego mamy się nie spodziewać, skoro "prawie" ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobza Wyświetlenie odpowiedziOficjalnego profilu na BB nie będzie, co za tym idzie nie bede udzielał tutaj żadnego info. Bo to niezgodne z regulaminem forum.Last edited by ART; 2013-10-04, 08:07.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Były obstawione wszystkie nalewaki.
Z tego co pamiętam:
Pils Gosciszewo
Brackie Mastne
Rowing Jack
Lupulus Fruktus
Koniec Świata
jakieś BSA z Mikkellera
Czarna Wołga