Wciąż od 16?
Świdnica, Pułaskiego 16, Multipub Biała Dama
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Mnie ten lokal rozczarował. Niewiele miejsca, przeciętny klimat, w zasadzie same męskie towarzystwo, ceny bardzo wysokie. Dużo lepsze wrażenie sprawiła restauracja w samym rynku z lanym Opatem.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Wszyscy wiemy, że czas jest słaby, ale właściciel robi, co może, aby się otworzyć.
Notatka tutaj: https://nto.pl/kluczbork-kiedys-byla...ar/c1-15495358, właściciel tożsamy z Browarem w Cieniu, w tym linku są też zdjęcia...-
Channel: Opolskie
-
-
Ekstrakt NN., alk. 7 % vol.
Skład: woda, 5 typów słodu, cukier, chmiele, drożdże, miód z wysokich gór. Esencja Andory. Wg danych podanych na etykiecie browarek jest nad samym morzem, ok. 150 km w linii prostej od Andory.
Zapach. Fajne herbatniki. Potem słód, trochę gotowanej...-
Channel: Hiszpania
-
-
W jury 2. Konkursu Piw Domowych zasiądą: Rajmund Komosiński z Dolnośląski Oddział PSPD, Dobiesław Karst z Muzeum Dawnego Kupiectwa, Rafał Harchala z Browar Świdnica, Norbert Karwowski z Browar Świdnicki oraz Michał Ogrodziński z BIAŁA DAMA Multipub. Piwa w ilości 3 sztuk z każdej kategorii...2016-10-05, 11:58
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment