A porównywałeś ceny innych piw? Bo wydawanie takiej opinii na podstawie JEDNEJ pozycji z menu jest nieobiektywne. Po drugie w Marynce w pewnych godzinach podają gratisowe przekąski do piwa, co jest bonusem dla klienta.
Wrocław, Kazimierza Wielkiego 39, Marynka Piwo i Aperitivo
Collapse
X
-
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609 -
Tak, porównywałem, nie wiem czemu o tym nie wspomniałem w pościew czasie mojej wizyty również Rowing Jack i AndRus były po 13 zł, czyli o złotówkę wyżej niż "standard" jakim we Wrocławiu jest niestety 12 zł. I bodajże Rampusak za 11, co jeszcze bardziej odbiega od średniej.
Comment
-
Dobrą opcja jest tu deska piw ( 8 x 200 ml ) w cenie 30 zł.
Ogródek rzeczywiście klimatyczny, i co najważniejsze odseparowany od wielkomiejskiego zgiełku.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-01-19, 17:09 -
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:16 -
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
2024-11-29, 11:48 -
-
15. edycja festiwalu piwnego wokół stadionu Tarczyński Arena we Wrocławiu.
-
2024-10-17, 15:52 -
-
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieniStart2024-10-19Koniec2024-10-20AdresWrocław, Wyspa Słodowa 7, Concordia Design
-
2024-10-15, 09:33 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment