Wrocław, Włodkowica 21, Pub Włodkowica 21 [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shedao
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛🥛
    • 2007.09
    • 930

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
    To tłumaczy zastany tam tydzień temu asortyment. Na 12 kranów czynne 5, a na nich... Holba, Litovel i Zubr....
    No więc byłeś świadkiem problemów Włodkowica 21 w pełnej krasie Hendrychy i polski kraft zamienione na czeską drobnicę niskich lotów, coraz mniej czynnych kranów, zamiast tego oferowanie butelkowego

Do tego sporo ludzi narzekało na wystrój - ja akurat nie, ale sporo choćby moich znajomych, przyprowadzeni tam kręcili głową: "o stary, co za IKEA, chodźmy gdzie indziej", więc w momencie kiedy przestali się bronić piwem - faktycznie "formuła się wyczerpała".

Chciałbym powiedzieć, że mi szkoda, i może ciutkę tak jest, ale prawda jest taka że parę miesięcy od otwarcia chodziłem już tam coraz bardziej sporadycznie, a ostatnio - już wcale. I chyba nie tylko ja, bo co tam przyszedłem - było pusto.

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Černá Hora, Hořká 11
      darekd
      Piwo parametrami podobne do ich Patera:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...11%C2%B0/page2

Ekstr. 11,2%
      Alk. 4,5%
      IBU 35

Aromat - słodowe, lekko podpalane tony karmelu, łagodny chmiel...
      2022-10-16, 23:24
    • heckler
      Czechy, Černá , Černá 139, Pivovar Černá
      heckler
      Jiří Pešek to kolejny domowy piwowar, który zrealizował swoje marzenia o własnym browarze. Wraz z żona Ivaną w malutkiej wsi Černá od stycznia tego roku prowadzą browar. Browarek mieści się na parterze w nowo wybudowanego domu .
      Dom wielofunkcyjny, oprócz browaru odbywają się...
      2022-08-23, 12:11
    • heckler
      Czechy, Hlavní 425, Třebotov, Pivovar Kulivá Hora
      heckler
      Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
      2025-01-07, 07:41
    • Petitpierre
      Bojanowo, Bojan Tropical Stout
      Petitpierre
      Znalazłem w Żabce, Bojan, PSPD i w dodatku Tropical Stout

6zł, 6,2vol i 15,1blg. Bez piany, jest obrąbek, w zapachu czekolada, malina, bardzo deserowo, rodzynki, migdały, daktyle. No szok, dla mnie bomba jakby powiedział Jerzy Dobrowolski. Nuta dolna sama czekolada, ale taka w płynie....
      2022-11-06, 13:04
    • bastion
      Słowacja, Predna Hora 491, Pivovar Predna Hora.
      bastion
      Mikrusy mieszczące się w miastach, mają tą wygodę, że dostać się do nich jest lekko, łatwo i przyjemnie.
      Natomiast takie jak ten który opisuję, to dla kogoś kto porusza się tylko transportem publicznym, dotarcie do celu wymaga nieco poświęcenia i czasu.

Murańska...
      2019-01-26, 22:20
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...