Na razie na Wrocław
Wrocław, Włodkowica 21, Pub Włodkowica 21 [zamknięte]
Collapse
X
-
dzisiaj na kranach
Dzisiaj na kranach :
Hendrych H8
Hendrych H11
Hendrych H13
Hendrych H16
Doctor Brew Centennial IPA
Pracownia Piwa CRACK OFF
Doctor Brew Australian Weizenbock
Pracownia Piwa CRACK
Pinta KONIEC ŚWIATA
Doctor Brew Xmas Rye
Pracownia Piwa HEY NOW
Doctor Brew Barley Wine
Czekamy z niecierpliwością na MIKKELLERA.
W kolejce czeka Sweet Nygus z Browar Solipiwko
A ja Pale Ale i Ce nes't pas IPA Blonde z Browar PINTA
Comment
-
-
Dzisiaj na kran wchodzi PREMIERA z Browaru Reden- POLSKA PSZENICA !
Pojawi się też Sweet Cow i Crazy Mike z Alebrowaru.
Kolejną nowością u nas są piwa z Czeskiego rzemieślniczego browaru restauracyjnego- Řemeslný pivovar Clock. Podepniemy na początek piwo premierowe CLOCK Exorcist 14.
Na zdrowie !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wlodkowica21 Wyświetlenie odpowiedzi
Podepniemy na początek piwo premierowe CLOCK Exorcist 14.
Na zdrowie !
i to już niedługo
Comment
-
-
Wybrałem się w celu skosztowania nowych piwek z browaru Miedzianka. Wystrój typowego multitabu czyli jak ja to mówię, supermarketu piwnego. Trochę podobny klimat do Kontynuacji, czyli nie pode mnie, ale wszystko urządzone na poziomie i miejsca sporo. Ceny niestety wysokie, a nawet bardzo wysokie (chyba że nie jestem na bieżąco), np. Opat po 10 zł, a Atak Chmielu po 12 zł. Piwa z Miedzianki 3 rodzaje i wszystkie 3 znakomite, szczególnie Rudawy rewelacyjny posmak. Niestety - 13 zł za pół litra... Próbowałem też dr Brew, bardzo dobre oraz Henrycha H8 i H11. Ósemka jak dla mnie za mało treściwa jakby lekko rozwodniona, 11 to już naprawdę dobre piwkoMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
wielki plus dla lokalu, że serwują Hendrycha, którego obecność można chyba uznać za rarytas, do tego firmowe szkło, naprawdę fajna sprawa. Lokal urządzony w sposób raczej surowy, ale jest dużo miejsca zarówno przy stolikach jak i przy barze. Może trochę mało klimatycznie, ale obsługa uprzejma, krany trzymają poziom, z polskich kraftów silnie obstawiony był Dr Brew, była też Pinta.
Comment
-
-
No i stało się to, na co zanosiło się już od długiego czasu. Za FB:
Informujemy, że przenosimy się gdzie indziej. Formuła działalności przy Włodkowica 21 wyczerpała się. Zabieramy manatki i idziemy dalej. Niedługo poinformujemy gdzie można będzie się z nami zabawić. Remont nowej siedziby trwa. Cierpliwości
Comment
-
-
A dlaczego się zanosiło?
To tłumaczy zastany tam tydzień temu asortyment. Na 12 kranów czynne 5, a na nich... Holba, Litovel i Zubr....
Tak jak szybko wszedłem, tak wyszedłem.Last edited by Pendragon; 2016-06-17, 18:32.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment