Chojnów, Grodzka 6, Bar&Grill Havira

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jakub_kubek
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2012.12
    • 74

Chojnów, Grodzka 6, Bar&Grill Havira

Niedawno otwarty lokal w Chojnowie, który znajduje się vis-a-vis targowiska miejskiego. Można tam zjeść coś na szybko, ale co jest bardziej interesujące to oferta piwna. Dostępne są tam piwa tylko w butelkach, takie jak:
    -Lwówek wrocławski, książecy, ratuszowy, malinowy oraz jankes,
    -Ciechan wyborne, Raciborskie pils, Namysłów pils,
    -Bojan strażackie.

Ale co najważniejsze można dostać tam czeskie piwo. Z tego co pamiętam jest Skalak, Primator, Holba, Kozel, Zlatopramen, Bernard, Radegast, Gambrinus, Krusovice, Krkonos, Staroramen, Opat.

Jak na taką prowincje jak Chojnów to całkiem nieźle.

Related Topics

Collapse

• ART
    Maryensztat, Brew Paths Wet Hop Hazy IPA Książęcy
    ART
    Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.

Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
    2024-12-07, 17:48
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • darekd
    Racibórz, Książęcy (Polski Chmiel)
    darekd
    Jedno z trzech piw (obok Zuli i Oktawii) z serii Polski Chmiel, która jest do dostania w Aldi.

Wszystkie piwa mają 11% i 4,5%

Chmiel: Książęcy, o którym wiem niewiele, na ecie wspominają o czerwonej pomarańczy i moreli. Gdzieś jakiś bloger wspominał, że cytrusy....
    2022-06-24, 21:39
  • Javox
    ReCraft, Polish Hazy IPA Amora Preta & Książęcy Edition
    Javox
    Ekstrakt 14.0*, alko 5.1%

Piana - na dłużej pełna warstewka.
    Lacing - trochę było.
    Barwa - mocno zamglony żółto pomarańczowy.
    Gaz - średni.
    Aromat - mix cytrusowy.
    Smak - słodkie, pomarańcza, mango potem nadszedł grapefruit.Niezła doza gorzkiej...
    2023-11-16, 17:15
  • Pendragon
    Policzmy wszystkie browary
    Pendragon
    Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
    Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
    Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
    Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
    2018-04-23, 16:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...