Istna oaza na tej piwnej Saharze jaką Ziemia Kłodzka niewątpliwie jest. W lodóweczce wypchanej po brzegi nie znajdziecie tam ani jednego koncerniaka. Natomiast Ale Browary, Pinty, inne browary rzemieślnicze i także restauracyjne(jak byłem był Majer),także spory wybór browarów zagranicznych. Trafiłem tam, bo żona chciała kawę a tu taki raj. Gorąco polecam. Znalazłem ich także na fejsie
Międzygórze, Wojska Polskiego 2/10, Cafe Marianna
Collapse
X
-
Międzygórze, Wojska Polskiego 2/10, Cafe Marianna
"A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła(...)Wygrywa ten, którego karmię!!"
galeria spożytych piw
Najlepszy Sklep z piwem w OleśnicyTagi: brak -
Tam nie ma kija."A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła(...)Wygrywa ten, którego karmię!!"
galeria spożytych piw
Najlepszy Sklep z piwem w OleśnicyComment
-
"A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła(...)Wygrywa ten, którego karmię!!"
galeria spożytych piw
Najlepszy Sklep z piwem w OleśnicyComment
Related Topics
Collapse
-
Hoppin' Frog Brewing z Akron w Ohio.
https://hoppinfrog.com/
Oatmeal Imperial Stout, których w swoim portfolio ma kilka ten browar
Tu jest podstawowa wersja:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...%9Brodkowa/usa...-
Channel: USA
-
-
Lokal dość specyficzny, więc choćby z tego powodu warty odnotowania. Dość późno się otwiera (po 17) i jest w takim miejscu, że zwykle już się wraca, a nie zaczyna imprezę. Ale po kolei...
Lokal po dawnym "Tabu". Ktoś wpadł na pomysł wykorzystania dość mrocznego...-
Channel: Kraków
2022-08-03, 08:52 -
-
Knajpka i wypożyczalnia rowerów w samym centrum Białowieży nieopodal mostu na Narewce prowadzącego do Parku Pałacowego. Co prawda przy dość ruchliwej ulicy ale wśród starych drzew i z ogródkiem. Można oczywiście wypić kawę, zjeść ciastka i torciki ale najważniejsze, że na kranach...
-
Channel: Podlaskie
2020-09-08, 23:56 -
-
Sympatyczna kawiarnia przy samym rynku we Wleniu.
Poza smaczną kawą i słodkościami dostępne butelkowe piwo z browaru Dolina Bobru.
Czynna w godzinach 10-18
W poniedziałki zamknięta.-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Borne Sulinowo pod względem piwnym byłoby całkowicie do zapomnienia gdyby nie Dino Market, a w nim pięć rodzajów piw z browaru Kościerzyna w bardzo dobrej cenie 3.79 za butelkę (niezależnie od rodzaju) Jest też coś z Połczyna i masówka....
-
Channel: Zachodniopomorskie
2020-07-09, 18:48 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment