Świeradów-Zdrój, Sienkiewicza 12b, Kofeina

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Czapayew
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.10
    • 1966

Świeradów-Zdrój, Sienkiewicza 12b, Kofeina

Lokal na zachodnim końcu deptaka. Jest to przede wszystkim kawiarnia oraz drink-bar, ale można się tu również napić lanego Lwówka Ratuszowego - 5 zł za 0,5 l. Do tego inne lwóweckie piwa w wersji butelkowej.
    "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
    www.piwnekapsle.net

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Koło, Sienkiewicza 35, Beefteka Browar Koło
    pebejot
    Z końcem roku w Wielkopolskim Kole rozpoczął działalność browar restauracyjny.
    Browar "Beefteka Browar Koło" zlokalizowany jest w pobliżu centrum, półtora kilometra od dworca kolejowego.
    Lokal mieści się w budynku handlowo-usługowym na dolnym poziomie, dość zakamuflowany...
    2022-01-10, 16:18
  • e-prezes
    Łeba, H. Sienkiewicza, Odido
    e-prezes
    Duża hala murowana mieszcząca sklep ogólny z dość znośnym wyborem piw. Na uwagę zasłużył Bytów i Tenczynek (coś koło 5 zł).
    2018-08-25, 13:07
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • dadek
    Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
    dadek
    Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
    2024-04-24, 00:15
  • Warzywo
    Sienkiewicza 4, The Taps
    Warzywo
    No to się zrobiło małe zagłębie - można się bujać pomiędzy Artezanem a The Taps który mieści się w małym zaułku na Sienkiewicza. Gdyby w końcu wprowadzić zakaz wjazdu na tą część ulicy to byłoby klimatyczne miejsce, a tak jednak buce które muszą wjechać do lokalu bo przecież...
    2017-05-15, 13:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...