Dobrze że piwo trzyma poziom, bo restauracja ciągnie w dół to miejsce. Jeśli chcecie się wybrać tu na obiad to warto przedzwonić i upewnić się że kuchnia w ogóle działa.
Oława, Młyńska 16, CTKiR Browar Probus
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
-
Channel: Czechy
-
-
-
Impreza w opolskim browarze Probus.
W programie piwa z Probusa i zaprzyjaźnionych browarów rzemieślniczych, zwiedzanie browaru, konkurs piw domowych o Puchar Probusa oraz o Złoty Kufel Oławy, gry i zabawy, jak również muzyka na żywo.
Wstęp wolny,
zapowiada...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment