Niewielki lokal z dużym, bardzo fajnie położonym ogródkiem nad brzegiem Białej Lądeckiej. Fajnie tu posiedzieć przy szumie potoku. Do picia Holba za 5zł i Żywiec.
Dla sportooglądaczy jest TV.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Poszukuję informacji dotyczących browaru w Lądku Zdroju. Szukam osób które mają jakąś wiedzę na temat tego miejsca. Sam w tej chwili czytam i tłumacze biuletyny informacyjne z miasta w których można znaleźć różne informacje np. o warzonych piwach. Informacje które posiadam,a także...
Nowoczesny, schludny wystrój, knajpa chyba powstała w zeszłym roku.
Przyzwoita pizza, choć trochę jałowa, ser i sos pomidorowy proszą się o przyprawienie.
Z beczki jasny Żywiec i smaczne, świeże cieszyńskie Brackie (6 zł.) podawane z kuflach od Brackiego ... Pils :-) ...
20 kranów, z czego 19 piwnych a 5 z nich obsadzonych piwami z browaru Spółdzielczego. Jest przestronna sala z barem i współdzielony z kawiarnią obok zabudowany taras przed wejściem.
Godziny otwarcia: codziennie od 15 do północy, a w pt. sob do 2:00.
Comment