Wrocław, Włodkowica 27, AleBrowar

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shedao
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛🥛
    • 2007.09
    • 915

Wrocław, Włodkowica 27, AleBrowar

Jakoś z miesiąc-dwa temu na rogu Włodkowica i św. Antoniego otworzyła się firmowa knajpa AleBrowaru. Wystrój znośny, nieco mix hipsterstwa/IKEA, ale w akceptowalnej dawce - nie chciałem stamtąd od razu uciekać, jak w przypadku 4hopsów Plus - jest piwniczka, całkiem klimatyczna. Byłem tam raz, ale wrażenia miałem raczej pozytywne.

W knajpie znajduje się bodajże 13 kranów + 4 kolejne w piwniczce. Na nich w większości Alebrowar, w cenach 11-12 zł, oczywiście poza "produktami premium". Z tego co widziałem na ich Fejsie, dość często zapraszają zaprzyjaźnione browary na częściowe tap takeover.

Lokal znajduje się niedaleko Szynkarni, także jak ktoś ma ochotę się przejść to polecam.

Za informacje odpowiada pracownik AleBrowar. Oferta na 2023-12-05: [Kran 2] ALE BROWAR Bałtycki Basior; [Kran 8] ALE BROWAR What a Shot; [Kran 12] ALE BROWAR Hop Sasa Zula&Książęcy Hops; [Kran 13] ALE BROWAR Bałtycki Basior; [Kran 10] ALE BROWAR El Fruto;

Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
  • abelincoln
    Porucznik Browarny Tester
    🥛🥛🥛
    • 2010.01
    • 295

Ja uciekłem po jednym piwie w drugi dzień świąt - pomimo ambitniejszych planów. Muzyka bardziej pasująca do tańca w klubie, dodatkowo bardzo głośna. Jak kupowałem piwo któryś z klientów prosił o ściszenie muzyki, podziałało na jakieś 5 minut. Potem poziom dźwięku wrócił do "normy".

Comment

• TomN
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2013.03
      • 106

Byłem tam chyba 4 razy i muzyka była bardziej gitarowa i na tyle cicho, że dało się rozmawiać. Pewnie wszystko zależy od ekipy urzędującej za barem, dnia tygodnia i godziny. Zazwyczaj im głębiej w noc, tym robi się głośniej

Comment

Przetwarzanie...
      X