Widocznie nie wychodzili na swoje, za mało ludzi kupowało. Teraz piwo drożej, ale jak kupisz 5 litrów to pizzę dostaniesz gratis.
Wrocław, Kolejowa 14, La Famiglia Pizzeria
Collapse
X
-
Obecnie używają skrótu swojej dawnej nazwy czyli: Fam.
Na kranach już chyba na stałe rotujące się browary z Frankonii, od tych znanych z Bambergu, po m.in. Elch-Bräu, Hartleb, Kraus, Zehendner, Gänstaller. Z polskich kraftów też rotująco Artezany, Nepomuceny, Piwne Podziemie, Funky Fluid, Trzech Kumpli, z czeskich Sibeeria, Albrecht i inne, czasami coś z Belgii. Fajnie.
-
👍 1
Comment
-
-
Generalnie są aktywnie. Mocno weszli w wino, nie osłabiając oferty piwnej.
Teraz jest promocja w poniedziałki - pizza plus lager za 33 zł ( sam lager 9 zł ). Przy dzisiejszych galopujących cenach to chyba najlepsza oferta w mieści biorąc pod uwagę cena/jakość.
W czwartki osuszanie beczek z niektórymi piwami- przeważnie pół litra za 9 zł ( we wtorki to samo z wybranymi butelkami wina - kieliszek za 11 zł )."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziGeneralnie są aktywnie. Mocno weszli w wino, nie osłabiając oferty piwnej.
.
MM961
4:-)
Comment
-
-
Tjaaa, a po degustacji win na seans do teatru....nie mam słów...."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziTjaaa, a po degustacji win na seans do teatru....nie mam słów....Last edited by JAckson; 2022-02-01, 09:17.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi
Tak, nawet w ostatni czwartek odbyła się naprawdę fajna tematyczna degustacja win. To ma być cykliczna impreza.
Następna 10 lutego."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Czy to jest jeszcze forum piwne czy już wykupione przez pijemwina.orgi?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziCzy to jest jeszcze forum piwne czy już wykupione przez pijemwina.orgi?
A temat jest o knajpie więc dyskusja jest na temat.
A ty się Fido wreszcie na piwo wybierz do Wrocka bo zgnuśniejeszMM961
-
👍 1
Comment
-
Comment