Ale zapomnieli dodać, że tymi litrowymi kuflami nie wolno się STUKAĆ , bo cię opierniczą...
Wrocław, Więzienna 16, Instytut Bar (zamknięte)
Collapse
X
-
Należy dodać, że obsługa najczęściej nie poleca określonego rodzaju piwa niezdecydowanym klientom. W związku z czym Cyborg był ostatnio świadkiem dialogu:
- A jakie piwa Państwo macie?
- Bartek i Namysłów.
- A co to za piwa?
- Namysłów jest pasteryzowany, a Bartek nie.
- No to Namysłów.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pamiętam jak kiedyś powiedziałem coś siarczystego kiedy z Roboxem oglądaliśmy mecz i potem musiałem gęsto się tłumaczyć i przepraszać szefową. Wraz z Zythumem chyba wylecielibyśmy ,jeszcze przed rozpoczęciem meczuOstatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2005-12-12, 11:19.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Normalnie tak czytam i czytam i zastanawiam się, po co tam chodzicie, skoro taka nędza Znajdźcie cos fajnieszego, z fajnym piwem i nie nachalną muzą i się przenosimy, nie widzę problemu.
Comment
-
-
święte słowa Marusiu
ja tam na Instytut nigdy nie narzekałem, ale i tak teraz częsciej bywam w Rockerze, przyznaje sią bez bicia ,że głównie ze względu na moją dziewczynę(w instytucie się nudzi) a w Rockerze zawsze jakaś muza LIVE, bilard itp no i ten rdzenny Lwówek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZnajdźcie cos fajnieszego, z fajnym piwembrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyZ tym właśnie jest problem... co nie znaczy, że nie można krytykować tego, co na krytykę zasługuje.
Comment
-
-
Ależ ja się na żywo roześmiałam z podejścia do sprawy faceta, który stwierdził, że niepasteryzowane piwo na pewno jest be.
Muzyka jest nienachalna, bo zawsze, kiedy ja przychodzę jazz leci I dużą herbatę wymyślną dostajęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Trafiła się okazja pobytu we Wrocławiu (i spędzenia wieczoru), więc jedne z pierwszych kroków skierowałem do Instytutu. Oczywiście, ze względu na Bartka. Dodam, że ten ostatni nie rozczarował mnie, choć podano go w temperaturze o kilka stopni za niskiej, a tego mój żołądek nie toleruje. No i skończyło się tylko na jednym. Z niepokojem obserwowałem właściciela (patrz powyższe posty), ale być może miał dobry dzień - choć knajpa nie jest najwyższych lotów, a towarzystwo było, hmm.. środowiskowe, spędziłem tam kilka miłych chwil. Wielce stonowana muzyka, dzięki której można swobodnie pogadać, a to - jak zauważyłem - ewenement. W pozostałych lokalach było po prostu hałaśliwie. Dla mnie lokal jest O.K. i na pewno tu wrócę. Oczywiście głównie z powodu Bartka.
Comment
-
-
Lokal: nie tak ciasno jakby się wydawało
Piwo: lany Bartek - nie potrzeba komentarza.
Ludzie: Studenci, forumowicze browar.biz, młodzi gniewni
Tlen: brak Słaba wentylacja, okna nie da się otworzyć i jak ktoś nie lub wdychać tytoniu spalanego przez innych to niech idzie gdzieś indziej.
Kibelek: dwie sympatyczne kabinki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrwjutro najprawdopodobnie zostanie zainstalowany projektor z telebimem, co by lepiej się mecze w tv oglądało, także końcówka LM i całe MŚ zapowiadają się "Bartkowo"
Comment
-
-
2006-04-20 15:50 Gazeta - Wrocław: Wybuch na Więziennej
W czwartek przed południem w Barze Piwnym przy ul. Więziennej 16, tuż obok gmachu głównego UWr wybuchła nieszczelna butla z propanem-butanem.
Czyżby koniec Instytutu?Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
Comment