Wrocław, pl. Solidarności, Diabolique

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Morbital
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.03
    • 72

Wrocław, pl. Solidarności, Diabolique

Nareszcie! Knajpa z porządną muzą! Otwarta w ostatni piątek. Znajduje się we Wrocławiu na placu Solidarności. Czynna codziennie od 16.00 do rana. Oferowane piwa: Warka Jasne Pełne-4zł, Warka Strong-5zł, Żywiec-5zł, Heineken-6,66zł
    Wystrój surowy ale przyjemny, wszystko nowe. Mogliby jedynie poszerzyć repertuar serwowanych piw o coś regionalnego. Poza tym ok. I jedna nowość - szatnia nieobowiązkowa, bezpłatna! Jeśli ktoś nie toleruje ciężkiej muzyki niech lepiej wypije sobie gdziś indziej. Ja na pewno będę częstym gościem.

• ppns
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.10
    • 1737

Entuzjastyczna opinia o knajpie , szkoda , że tam nie leją
    PIWA .
    Gdy juz będzie sie czym delektować , to podaj info , jakie piwo
    jest w tym pubie.
    piwoppns@wp.pl

Comment

• Andrewbrw
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.03
      • 932

Byłem wczoraj, knajpa godna polecenia,ale tylko dla odpowiednich ludzi. Trafiłem na bardzo dobrą beczkę warki(odziwo!), szatnia jest taka jaka powinna być wszędzie:bezpłatna i nieobowiązkowa!!!(choć i tak już idzie wiosna) no tak PIWA nie leją ale jest sok pomarańczowy, największa wada to masówka!!!

Comment

Related Topics

Collapse

• Prusak
        Chełm, Reformacka 7, Restauracja Browar Kozak
        Prusak
        Nie mogłem sobie darować, skoro w sumie mam blisko. Nowy browarek w lokalu restauracyjnym, jakich wiele. Na razie amatorzy piwnych atrakcji nie mogą raczyć się widokiem warzelni znajdującej się w pomieszczeniu po drugiej stronie sieni kamienicy, w której umieszczona jest cała knajpa. Docelowo...
        2023-03-02, 18:06
      • dadek
        Chorwacja, Zagrzeb, Illica 222, Pivana/Pivovara Grif
        dadek
        To miejsce odwiedziłem już przy swojej pierwszej wizycie w Zagrzebiu, a było to już 20 lat temu... Wtedy w Chorwacji (zupełnie tak jak w Polsce) specjalnego wyboru piw nie było a tu, kilka minut tramwajem od ścisłego centrum, zawsze lało się Ožujsko czy Zagrebačko ze znajdującego się...
        2021-09-09, 22:46
      • Shedao
        Litwa, Wilno, Vilniaus g. 29, La Birra Pub
        Shedao
        Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.

Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...
        2025-01-07, 14:16
      • Shedao
        Czechy, Olomouc, Dolní nám. 25/40, Gin & Tonic Bar
        Shedao
        W dniu, w którym byliśmy w Ołomuńcu, pivovar Chomout był niestety nieczynny - odbywało się w nim wesele. Jednak udało nam się napić ich piwa: przechodząc sobie starówką, natknęliśmy się na ten oto lokal, szczycący się przed wejściem standem głoszącym, że leją tam piwa z Chomouta....
        2018-08-08, 10:27
      • dadek
        Austria, Wiedeń, Himmelpfortgasse 24, Mama Kraft (Huth Basement Brewery)
        dadek
        Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
        2024-05-12, 23:57
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...