Ciasny lokalik. Przyjemnie się tam z kobietami siedziało Klimat może nie Rejsowy (za mało paranoi) ale przyjemny. Pamiątki po polskiej kinematografi wywieszone na ścianach są pomysłem oryginalnym. Cieszy również lany Irlander, który smakuje tu lepiej niż w Krakowie. Mi się lokal podoba i (jak tylko się zmieszczę) będę go na pewno odwiedzał.
Wrocław, Kotlarska 32A, Rejs Pub
Collapse
X
-
Dzisiejsza wizyta w Rejsie zaowocowała 6 szklaneczkami półciemnego primatora.
Piwo bardzo dobre, obsługa uprzejma, mozna porozmawiać nie tylko z barmanem ale tez z lokalnymi bywalcami. Minusem jest to, że jest mało miejsca max 15 osób. Wystrój ciekawy.
Comment
-
-
Nadal lany jest Primator, jasny i półciemny.
Atmosfera bardzo przyjemna no i nie ma tych rynkowych tłumów.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
Atmosfera bardzo przyjemna no i nie ma tych rynkowych tłumów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziJacer, byłeś tam sam?
Bo w Rejsie pięć osób to już tłum
No tak studencików nima jeszczeMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Namysłów (Zamkowe?) to teraz 5.50 duże 4.50 małe. Studenci mają zniżkę do bodajże 5,00 za duże. W życiu nie dostałem piwa w tak zafajdanej szklance, praktycznie powinienem oddać z powrotem i jeszcze zrobić awanturę! No ale jakoś posiorbałem te moje 0,3, starając się jak najmniejszą powierzchnią dotykać szklanki i szybko wybiegłem w poszukiwaniu lepszych wrażeń, które najbliższa okolica zapewnia.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment