Przesieka,Turystyczna 8, Pod Wesołym Misiem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Przesieka,Turystyczna 8, Pod Wesołym Misiem

Bar znajduje się na ulicy Turystycznej 8.Od głównej ulicy Karkonoskiej na samej górze w lewo 100 mertów w dół.Z piwek lany Namysłów za 2.70 zł.Butelkowe piwko to Premium z "N" i masówa.Z ogródka roztacza się ładny widok na Karkonosze i na przedmieścia "Jelonki",w środku trzy stoły,aha klimatyczne WC znajdujące sie na zewnątrz (dla chłopów -tzw.ściana płaczu ) .Można też zjeść ,jest szaszłyk i kiełbaska po przystępnej cenie.Właściciel dość kumaty jeśli chodzi o piwo Nie pija raczej masówy,bo nie ma smaku jak powiada

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Related Topics

Collapse

• dadek
    Czechy, Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
    dadek
    Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
    2023-11-17, 00:48
  • bastion
    Łotwa. Liepaja. Pasta Iela 1-2N, Vecais Taizel's.
    bastion
    Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...
    2025-01-10, 21:09
  • dadek
    Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
    dadek
    Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
    2023-04-27, 02:48
  • dadek
    Belgia, Gent, Rembert Dodoensdreef 1, Stadsbrouwerij Gruut
    dadek
    Kolejny browar w Gent, odległy od Artevelde (czyli ścisłego centrum) o około 600 m. Atakowaliśmy go 3-krotnie w różnych godzinach lecz obeszliśmy się smakiem. W witrynie knajpki od ulicy wywieszka, że zapraszają za róg. Tam rzeczywiście kilka ław, nad nimi rozpięty namiot ale drzwi zamknięte...
    2024-09-17, 21:47
  • lechu-kielce
    Kielce, Zagnańska 94, Browar Korona
    lechu-kielce
    Kielecki Browar Restauracyjny, taki napis przywita Was nad wejściem do browaru restauracyjnego. Browar znajduje się w budynku Plaza Park i średnio jest widoczny z ulicy Jesionowej a z ulicy Zagnańskiej to już w ogóle bo umiejscowiony jest na samym końcu budynku (tuż obok stoją dwa nowe 16-sto...
    Start
    2022-11-05
    Koniec
    2022-11-05
    2022-11-04, 23:27
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...