Głogów "KAKTUS" CAŁKIEM PRZYJEMNA KNAJPKA MOZNA NAPIC SIE PIWKA I MECZYK OBEJRZEC ULUBIONE MIEJSCE PIWOSZY BEDACYCH JEDNOCZESNIE KIBICAMI POLECAM JESLI MARZYCIE O PIWKU PRZED TELEWIZOREM W WIEKSZYM GRONIE DLA LUBIĄCYCH PIWKO W ZACISZNYM MIEJSCU ODRADZAM!!!!!!!!!!
Głogów, Kaktus
Collapse
X
-
I wyłącz Caps Locka, nie trzeba tak krzyczeć.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Knajpka kibiców Chrobrego? Ech kolejna stara (choć ta nie aż tak) zgoda na forum Ale przyłączam się do próśb - napisz co leją, ulicę na której się znajduje i nie krzyczTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
A czy ja nie dałem znaku zapytania? To taki znaczek jak ten ????? A czy według Ciebie kibice Chrobrego są nienormalni?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ja wam pomogę jestem z głogowa i znam ten bar znajduje nie daleko głównej bramy wjazdowej do szpitala w Głogowie, można tam wypić głównie Żywca i Lecha beczkowego a butelka reds , i typ. Nie ma tam za dużo gatunków piwa ale za to wszystkie ważniejsze sportowe wydarzenia można obejrzeć na dużym telewizorze zawieszonym przy suficie
Comment
-
-
A mógłbyś jeszcze napisać na jakiej ulicy znajduje się ten lokal?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment