Kłodzko, Noworudzka 1, Hotel Korona

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Kłodzko, Noworudzka 1, Hotel Korona

Jeszcze przypomniał mi się hotel "Korona". Śmieszna konstrukcja postawiona w latach 70-tych, ale restauracja bardzo ładnie zrobiona, wnętrze dość awangardowe. Dobrze gotują, ceny do przyjęcia. Z kranu - "Żywiec".
    Ogródek na tarasie, dość wygodny, widok na twierdzę, niestety na pierwszym planie parking, stąd brak nominacji do tytułu najlepszego ogródka. Ale ogólnie ocena dobra.
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Jadło nadal bardzo dobre, natomiast poprawił się wybór piw - w butelkach niemieckie pszeniczne Franziskanery, jasny i ciemny, podobno bywają też inne.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
      pebejot
      Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
      Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
      2024-09-08, 23:21
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • pebejot
      Jarosławiec, Bałtycka 14, Hotel & Browar Król Plaza
      pebejot
      Na północno-wschodnich rubieżach województwa zachodniopomorskiego, w znanej nadmorskiej miejscowości Jarosławiec, od niespełna roku działa nowy browar restauracyjny.
      Browar znajduje się w ekskluzywnym hotelu Król Plaza.
      Król Plaza to stale rozbudowywany zespół hoteli i apartamentów w...
      2023-06-03, 10:32
    • lechu-kielce
      Kielce, Zagnańska 94, Browar Korona
      lechu-kielce
      Kielecki Browar Restauracyjny, taki napis przywita Was nad wejściem do browaru restauracyjnego. Browar znajduje się w budynku Plaza Park i średnio jest widoczny z ulicy Jesionowej a z ulicy Zagnańskiej to już w ogóle bo umiejscowiony jest na samym końcu budynku (tuż obok stoją dwa nowe 16-sto...
      Start
      2022-11-05
      Koniec
      2022-11-05
      2022-11-04, 23:27
    • Krakus
      Gdańsk, ul. Źródlana 3A, Hotel Urbi.
      Krakus
      Owszem, hotel, ale barek w nim też jest.
      Gablota przy recepcji nie wygląda obiecująco. Kilka dni temu były tam tylko dwie butelki: Żywiec i Lech (oraz inne, często potrzebne ludziom rzeczy takie jak gumki i Apap na rano ). Natomiast w znajdującym się w pomieszczeniu obok barze sytuacja...
      2020-07-27, 09:15
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...