Moje ostatnie 2-3 kontakty z Bartkiem były takie, że w ślepym teście powiedziałbym, że to Gościszewo. Kto wie? Wiem, że to mało prawdopodobne, ale komunikaty z Cieśli były takie, że "to se nevrati". Stąd moja podejrzliwość.
Wrocław, Hubska 6, Madness [zamknięte]
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Na kranie dalej Bartek, w beczce jednak Racibórz.
Tylko tyle (i aż tyle) udało się ustalić wracając wczoraj z FDP.
"Rozkoszy rajskich nie chcę znać,
ni wiedzieć, gdzie się kryją,
tylko mnie Panie Boże wsadź,
gdzie święci Rotmistrza piją."Comment
-
Klub chyba będzie zamknięty, bo w styczniu obchodził swoje 13 _ostatnie_ urodziny.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-01-19, 17:09 -
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:16 -
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
2024-11-29, 11:48 -
-
15. edycja festiwalu piwnego wokół stadionu Tarczyński Arena we Wrocławiu.
-
2024-10-17, 15:52 -
-
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieniStart2024-10-19Koniec2024-10-20AdresWrocław, Wyspa Słodowa 7, Concordia Design
-
2024-10-15, 09:33 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment