We Wrocławiu, w barze Trójka, na ulicy Kniaziewicza można popróbować ponoć piwa z Browaru Góra ze Ślaskiej Góry. Może ktoś z frakcji wrocławskiej sprawdzi sytuację na miejscu. Było by nowe miejsce przy jakiejś wizycie.
Wrocław, Kniaziewicza, Bar Trójka
Collapse
X
-
Wrocław, Kniaziewicza, Bar Trójka
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Odp: Bar Trójka
adam16 napisał(a)
...ze Ślaskiej Góry ...
Podobno też jest w Lesznie. Ale to wszytko co wiem.Last edited by adam16; 2002-11-05, 14:16.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Last edited by adam16; 2002-11-05, 14:49.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Wiesz, Adamie, ta dzielnica nie należy do najbezpieczniejszych, w tamtych rejonach czuję się bezpiecznie jeno w ****
No, ale spora nas ekipa będzie w najbliższy weekend, to może się skusimy, aczkolwiek Szwejk z Góry jest beznadziejny.
Comment
-
-
Ale z tego co wiem (ale może się mylę) to robią w tej Górze ino jedno piwo co się zowie Kwarta. O Szwejku nic nie wiem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Browar w Górze zowie się Szwejk i robi piwoSzwejk. Ma również to samo logo (gęba Wojaka), co kiedyś Bojanowo.
Obecnie piwo to jest do dostania w **** i jest odwrócone o 180 st. - jest bardzo dobre. Klosterkeller ma nawet świeże ładniutkie szklaneczkiDick Laurent is dead.
Comment
-
Comment