Wrocław, Kiełbaśnicza 23, Academus
Collapse
X
-
Byłam dziś z koleżankami w Academusie. Tym razem było przesympatycznie a obsłudze nic nie można było zarzucić. Ponoć obsługiwał nas szef. Jeżeli jest tu zalogowany to podziękowania i pozdrowienia.Last edited by Basik; 2008-03-12, 21:38.Comment
-
Byłem dzisiaj, pojawił się już lany koźlak.
Obsługa jak zawsze miła, ale dzisiaj dodatkowe i szczególne pozdrowienia dla barmanek
Trochę mnie jednak rozczarowała cena jaką liczyli sobie za kupno pokala Leffe. 20 zł to trochę sporo, jak za szkłoComment
-
A jak Ci bardzo zależy przeglądaj Allegro, Leffe występuje dość często, taniej niż 20zł, ale dochodzi przesyłka.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
Lokal trochę 'siadł' piwnie.
Wczoraj zakupiłem Paulanera Oktoberfestbier. Okazało się, ze to sama końcówka i dostałem pół szklanki (na szczęście za 5zł, bo normalnie kosztowało 13zł). Jednak kwas był juz na tyle mocny, że oddałem po kilku łykach.
Leffe co najwyżej średnie. Nie ma już szkła dedykowanego. Rozumiem, że ludzie powynosili szkło, ale nie wiem dlaczego serwetki na stopki kielichów także się skończyły. W tej chwili kupuje się leffe w kielichu np. lecha z serwetką stelli.
Koźlak trzyma w miarę poziom.Last edited by JAckson; 2008-10-13, 10:03.MM961
4:-)Comment
-
A ja nie!
Wiem Jackson, że nie o to Tobie chodziło, ale jakoś nie mogłem pozostawić tego bez komentarza. Nie powinniśmy dawać przyzwolenia na pospolite złodziejstwo, bo potem jest tak, że Leffe podają w pokalu Lecha.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
Comment