Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rutek_patrol
Macie racje. Ja ostatnio piłem Śląskie w Academusie na Kiełbaśniczej (mocne i zwykłe) i musze powiedzieć ze niedość że pyszne piwo to jeszcze można dostać je w ładnym kufelku. Polecam.
A i jeszcze apropos Academusa to można tam dostać Paulanera podanego w firmowych kamionkowych kuflach. Rewelacja.
W kuflu, czy raczej w szklance?
P.S. O Academusie jest osobny temat, zaraz Cię Moderator działu przywoła do porządku
Nie, nie będą sprowadzać, przecież napisane masz, że będzie Amber. Zamiast Lwówka.
bo ja wiem, w poście Piotry nie zauważyłem takiego stwierdzenia że zamiast Lwówka będzie Amber, jeno że ma się pojawić a Lwówka można jeszcze dostać naszego krajowego. no ale przyjmuje do wiadomości
Wrocław, "Academus" , ul. Kiełbaśnicza 23
Od wczoraj w Academusie bezpośrednio z browaru Amber beczkowe : Koźlak i Żywe w stałej ofercie !
Zapraszam w imieniu Właścicieli Browaru Amber, lokalu Academus oraz własnym
Simon, reklama to nie tutaj, a poza tym, jak się kurka coś zamieszcza to warto by było sprawdzić czy już nie ma informacji o takim lokalu. jesteś mi dłużny beczkę Złotych Lwów z dostawą na zlot
*Dodatkową beczkę poza tymi, które miałeś w planie wziąć.
Post Simona przeniesiono.
Last edited by Maggyk; 2007-07-11, 15:27.
Powód: uściślenie jaka beczka
Od wczoraj w Academusie bezpośrednio z browaru Amber beczkowe : Koźlak i Żywe w stałej ofercie !
Zapraszam w imieniu Właścicieli Browaru Amber, lokalu Academus oraz własnym
Comment