E tam Krzysiu - nie szkoda. Pośmiać się czasem też warto
Wrocław, Wybrzeże Wyspiańskiego (budynek stołówki), Klub Studencki Dziekanat
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woznixNo coment sekciaże !!!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woznixheh konesera banda amotorow sie odezwala a dla tego co powiedzial synku Dla ciebie Mistrzu koles !!!! to tyle dosyc !!!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woznixNo coment sekciaże !!!! heh konesera banda amotorow sie odezwala a dla tego co powiedzial synku Dla ciebie Mistrzu koles !!!! to tyle dosyc !!!
Koleś swojej mordy na żywo pewnie nigdy nie pokaże, bo się będzie bał, a poza tym tylko w klawisze stukać potrafi i to w jakimś obcym języku.
Comment
-
-
Tak sobie jeszcze raz przeczytałem pierwszy post woznixa i się zastanawiam.... Schizofrenia? Ktoś się włamał gościowi na konto i bruździ? Czy ordynarny troll, któremu ktoś napisał pierwszy tekst, a potem pozostawił przy klawiaturze bez opieki? Mam nadzieję, że jednak go w Dziekanacie nie spotkamy; to nie jest śmieszne, to jest żałosne.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoJa się pytam: gdzie jest ARTministrator?
Koleś swojej mordy na żywo pewnie nigdy nie pokaże, bo się będzie bał, a poza tym tylko w klawisze stukać potrafi i to w jakimś obcym języku.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTART obserwuje, ale temat i jego autor jest na tyle żałosny że postanowiłem na razie zostawić to dla pokazania innym jak się można zbłaźnić
Kobiety na traktory!
Ach, to nie tutaj... Chyba się zagalopowałam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTART obserwuje, ale temat i jego autor jest na tyle żałosny że postanowiłem na razie zostawić to dla pokazania innym jak się można zbłaźnićMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpTak sobie jeszcze raz przeczytałem pierwszy post woznixa i się zastanawiam.... Schizofrenia? Ktoś się włamał gościowi na konto i bruździ? Czy ordynarny troll, któremu ktoś napisał pierwszy tekst, a potem pozostawił przy klawiaturze bez opieki? Mam nadzieję, że jednak go w Dziekanacie nie spotkamy; to nie jest śmieszne, to jest żałosne.
Jestem tylko ciekawa, którą osobowość mu wyzwala ten zachwalany Moravar w schłodzonych szklankach z uchem
ewwa53
Comment
-
-
Wywalić Cię. Nigdy, mamy się przynajmniej z czego pośmiać, a i postów możemy sobie trochę nabić.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
wrednym być i więcej być, wrednym być... [sorry za niewyszukaną parafrazę]:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woznixdla mnie ten temat jest skaczony
aż normalnie za następną razą w czasie odregulnionych regularnych inspekcji się tam przejdę, coby zobaczyć, bo dla mnie PWr kojarzy się tylko z młodością w TawernieLast edited by cyborg_marcel; 2005-05-19, 18:51.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Czyżby przymiarka woznixa do pracy magisterskiej?
Ale będzie musiał lepiej się przymaskować, sztoby plagiatu tak szybko nie odkrytoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment