Proponuje ignorować chybione komentarze imć Woznixa, może jednak trochę poczyta i ochłonie, a jak nie to.... wiadomo
Wrocław, Wybrzeże Wyspiańskiego (budynek stołówki), Klub Studencki Dziekanat
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woznixTa banda zakomplksinych smutasow ten portal jest prawie martwy !!!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woznixMoze zrobicie jakis zjazd ???
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woznixA forum to ledwo dycha !!!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woznixnie mowiac o przekalmanych tekstach pozdrawiam wy wogole pijecie piwo ludzie ??? hehe
howgh.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dzięki, Cyborgu, o zastosowanie sie do mojej propozycji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woznixTa banda zakomplksinych smutasow ten portal jest prawie martwy !!!! Moze zrobicie jakis zjazd ??? A forum to ledwo dycha !!!! nie mowiac o przekalmanych tekstach pozdrawiam wy wogole pijecie piwo ludzie ??? hehe
W jednym się z Tobą zgodzę - jakiś zjazd forum by się przydał, bo już od trzech dni się nie widzielismy po ostatnim
O maszynce do schładzania szkła nic nie wiedziałem. Może jest, ale akurat się popsuła razem z z maszynką do smażenia sera i frytek...
O kuflach wszyscy wiedza to nie ma co pisać.
Moravar rzeczywiście nie jest jakimś doskonałym piwem ale w porównaniu z ogólnie dostepnymi wybija się we Wrocławiu, o czym wspomniał Zythum.
Jeżeli myślisz, że nie ma lepszego polskiego piwa od Moravara (choć to rzecz gustu oczywiście) to Twoja sprawa.
Aż mi się odechciało chodzić do Dziekanatu przez jakiegoś 'konesera'.
Ale z drugiej strony co mnie tam...MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonAż mi się odechciało chodzić do Dziekanatu przez jakiegoś 'konesera'.
Ale z drugiej strony co mnie tam...Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Niezły początek, taka ładna reklama.
Ale po kilku zdaniach kolega ( bo chyba nie koleżanka ) pokazał prawdziwe oblicze.
Krótko - o piwie mógłbyś się od nas wielu ciekawych rzeczy dowiedzieć. A gdybyś przed tym swoim sadzeniem się zgłębił trochę treści tej strony, to wiedziałbyś jaki mamy stosunek do - uwaga tutaj pewnie zagadka - KPPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikA gdybyś przed tym swoim sadzeniem się zgłębił trochę treści tej strony, to wiedziałbyś jaki mamy stosunek do - uwaga tutaj pewnie zagadka - KP
Comment
-
-
Kolega Woznix ma rację , że Moravar
jest lepszy niż np. Tyskie albo Żywiec.
Co do knajpy , to np. ser nie zawsze jest w ofercie ,
co może po wizycie w ostatnią sobotę potwierdzić
ekipa browaru , biesiadująca tam po II Festiwalu
Piw Domowych.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Dajcie spokój, przecież widzicie, że to jakiś oszołomek.
Comment
-
Comment