Sobótka, Pl. Wolności 1, Ślężanka [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Sobótka, Pl. Wolności 1, Ślężanka [zamknięte]

bar "Ślężanka" - Sobótka, Pl. Wolności (obok PKS)
    Znany wszystkim (choćby z widzenia), którzy chociaż raz byli w Sobótce.Typowy GS, ustrój tam się nie zmienił od lat 70-tych. Pamietam dobrze, bo jako gówniarz jeździłem z rodzicami na wycieczki. Stoły z ceratą, każde krzesło inne. Wystrój w stylu "Polska wieś śpiewa i tańczy". Kaseton "Strzelca", piwo "Piast". Prawdziwa mordownia. U mnie trzy gwiazdki
    Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; wczoraj, 16:02.
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Najnowsze doniesienia

Co zmieniło się:
    1. Ślężanka - zamknięta - remont - nie daj Bóg zrobią z tego przyzwoity lokal
    Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2005-10-04, 10:38.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

To z tego jest prywatna przychodnia. Zdaje się, że to bezpowrotny koniec kariery gastronomicznej tego lokalu.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • Serokomlak
        Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
        Serokomlak
        Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
        2025-01-19, 20:34
      • telek
        Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
        telek
        Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
        2023-08-28, 18:07
      • pebejot
        Głowno, Plac Wolności 11/13, Restauracja&Pizza Sami Swoi
        pebejot
        W samym centrum Głowna przy Placu Wolności w restauracji i pizzerii "Sami Swoi" od niedawna działa browar.
        Jest to browar restauracyjny inny niż wszystkie. Nie ma tu wyszukanych dań z górnej półki i nadętej atmosfery, jest to po prostu zwykły bar z prostą kuchnią + narodowa...
        2020-06-15, 16:39
      • ART
        Jemielnica, Borek 9, Browar Rojber [zamknięte]
        ART
        30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.

Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.

Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.

Rojber...
        2021-11-07, 16:28
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...