Knajpa przy Wrocławskiej bez nazwy, przy przystanku autobusowym (przedostatni przystanek przed pętlą w Kamieńcu dla 615). Zbita z paru płyt pilśniowych buda, na zewnątrz "ogródek", znaczy się ławy ustawione na żwirze, atmosferka jak trza, piwko pycha - Namysłów za 2,5 zł, mniam. Napewno jeszcze tam wrócę.
Kamieniec Wrocławski, Wrocławska, knajpa bez nazwy
Collapse
X
-
Kamieniec Wrocławski, Wrocławska, knajpa bez nazwy
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2005-10-04, 12:04.Tagi: brak -
Re: Kamieniec Wrocławski
Marusia napisal/a
Zbita z paru płyt pilśniowych buda
Lokalik jak się patrzy! Klietnela w pełnym przekroju - od młodzieżówki przez kolesi z budowy do miejscowych "Himilsbachów". Godne polecenia, Full Namysłowski świeżutki, dobry i tani!
O dwóch pozostałych lokalach nalezy zapomnieć..........Dick Laurent is dead.
Related Topics
Collapse
-
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieniStart2024-10-19Koniec2024-10-20AdresWrocław, Wyspa Słodowa 7, Concordia Design
-
Channel: Festiwale piwne
2024-10-15, 09:33 -
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
15. edycja festiwalu piwnego wokół stadionu Tarczyński Arena we Wrocławiu.
-
2024-10-17, 15:52 -
-
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...-
Channel: Holandia
-
-
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment