Radków, przy drodze nad zalew, Bar Letni

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Radków, przy drodze nad zalew, Bar Letni

Bar „Letni”, przy drodze nad zalew.

Niewielki poniemiecki domek, jedna sala wymalowana na biało, niska olejna lamperia w niebiesko – żółte trójkąty. Na ścianach trochę dekoracji, w tym sztuczna zieleń. Za domkiem ogródek – trzy stoły, parasole, grill elektryczny, akurat jakiś gość zwęglał parę kawałków mięsiwa.
    Piwo „Tyskie” i „Lech”, 2.60/0.5, 2.00/0.3.

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
    heckler
    Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
    2025-01-17, 10:05
  • bastion
    Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
    bastion
    Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
    Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
    2022-02-01, 22:22
  • heckler
    Czechy, Olešnice v Orlických horách č.p. 63, Pivovar Agent
    heckler
    Olešnice v Orlických horách to przygraniczne miasto w Czechach. Długie ciągnące się około 5 km przygraniczne miasteczko niczym specjalnym nie ujmuje, ale od zeszłego roku na jego końcu usadowił się kolejny browar. Można by rzec, że ukrył się w górach i do tego przybrał tajemniczą...
    2020-09-15, 07:04
  • pebejot
    Zduńska Wola, Św. Maksymiliana Marii Kolbego 4, Staropolski Ogródek Piwny
    pebejot
    Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
    Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
    Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
    2024-10-19, 09:24
  • bastion
    Mołdawia, Rybnica, ul. Gorkoho, Pavlegor
    bastion
    Będac kilka lat temu w Mołdawii, od miejscowych miłośników złocistego napoju miałem informację, że działa na terenie Naddniestrza w Rybnicy, browar rzemieślniczy.
    Ale gdy oczekiwałem konkretów, nikt nic nie wiedział dokładnie.
    Minęło kilka lat i podjąłem decyzje o odwiedzeniu...
    2019-02-06, 21:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...