Do nabycia za 4,5PLN/0,5l "Lwówek" z beczki ale nieznanego pochodzenia.
Wrocław, Bogusławskiego 97, Lamus
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziNowy zwyczaj: 10 PLN kaucji za kufel o pojemności 1 l.
Żartowałem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Witam Wszystkich.Pewnikiem za duzo kolekcjonerow"amatorow"probuje kolekcjonowac szklo,i stad te zwyczaje.Nastepnym posunieciem bedzie tablica (tych klientow nie wpuszczamy).A pozniej dwa bycze karki z usmiechem pitbulla na twarzy. Az sie lezka w oku kreci,nie od papierosowego dymu.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Zapytałam, czemu podnieśli wysokość kaucji - bo jak była kaucja 10 złotych, to wynieśli im 8 kufli w ciągu jednego wieczoru Uznali, że kupili, a za dwie dychy to już trochę drogi zakup
Tekst wieczoru: Pepek chce piwo w litrowym kuflu bez kaucji:
- a skąd mam byc pewna, że go pan nie zabierze?
- to proste: już taki mam
Comment
-
-
Ogólnie ok. Niezły asortyment o którym w Warszawie można tylko pomarzyć. Co do wnetrza to strasznie tam głośno i pełno tytoniowego dymu. Na zewnątrz o wiele lepiej a i nieopodal smaczna pizzeria.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA Wyświetlenie odpowiedzismaczna pizzeria.
ps. nie mogłam się powstrzymaćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA Wyświetlenie odpowiedziNa zewnątrz o wiele lepiej a i nieopodal smaczna pizzeria..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi501 477 454
Nie dziękuj, w polu odrobisz.
Znalazłem trzy zupełnie inneMM961
4:-)
Comment
-
-
Info z dnia 8.03.2008:
Z beczki Primator Premium, pszeniczny i ciemny.
4,5zł/0,5l
Gdy przyszło mi płacić za piwo, zdziwiłem się:
- Nie zamało mi pani policzyła? - pytam.
- Yyyy, nie. Do 16 mamy przecież promocję!
Na zegarze miałem prawie 16:30, wiec gdy zdziwienie z mej twarzy nie uszło, Barmanka dodała z uśmiechem:
- Zamawiał pan o 15:58!
Pozdrowienia dla nachodzkiego Primatora!
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Lamus super knajpka, nieraz tam porządziłem do 4 rano Mają najlepszą wentylacje na Bogusławskiego, nawet w środku zimy nie czuć dymu papierosowego przy zatłoczonym pubie. Piwo wyborne, szczególnie ciemniutki primator. No i ta promocja do 16 jakże korzystna jak człowiek nie ma co do roboty od rana
Comment
-
Comment