Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
    Schlenkerla?
    Zapewne.
    MM961
    4:-)

Comment

• JAckson
      🍼🍼
      • 2004.05
      • 6123

Marcowe wędzone wczoraj jeszcze było dostępne. Można było zamówić nalewanie poprzez 'tzchapen machen' Prócz tego z nowości dla mnie - ciemny dudak
      MM961
      4:-)

Comment

• slavoy
        🥛🥛🥛
        • 2001.10
        • 5055

Raj zaprasza na wyśmienitego portera witnickiego
        Dick Laurent is dead.

Comment

• babalumek
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.02
          • 1207

Porter rzeczywiście dobry, tak przy okazji się wzruszyłem kiedy to ja ostatnio piłem Portera z beczki Smakował mi też Kormoran jasny.
          MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• Jarasty
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2007.05
            • 187

Witam serdecznie, zapraszam dzisiaj na pszenicznego Tuchera. Na zdrowie

Comment

• Alexanderfeld
              • 2009.08
              • 173

Zachęcony ilością postów i pozytywnych opinii o tym przybytku czeskiego raju na polskiej ziemi nie omieszkałem wpaść przy okazji mojej wizyty we Wrocławiu. I od samego początku żałowałem tylko jednego: że zostawiłem "Czeski Raj" na koniec tej wizyty. Miejsce naprawdę z klimatem klasycznej piwiarnii chcociaż akurat w czasie mojego posiedzenia (przed 17tą) było raczej pustawo. Kiepsko było u mnie z czasem dlatego tym razem wypiłem raptem kufelek piwa z Policki.
              Nie pozostaje mi nic innego jak czekać kolejnej okazji wyjazdu do Wrocławia i drugiej wizyty w "raju"!

Comment

• anteks
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛
                • 2003.08
                • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Alexanderfeld Wyświetlenie odpowiedzi
                Zachęcony ilością postów i pozytywnych opinii o tym przybytku czeskiego raju na polskiej ziemi nie omieszkałem wpaść przy okazji mojej wizyty we Wrocławiu. I od samego początku żałowałem tylko jednego: że zostawiłem "Czeski Raj" na koniec tej wizyty. Miejsce naprawdę z klimatem klasycznej piwiarnii chcociaż akurat w czasie mojego posiedzenia (przed 17tą) było raczej pustawo. Kiepsko było u mnie z czasem dlatego tym razem wypiłem raptem kufelek piwa z Policki.
                Nie pozostaje mi nic innego jak czekać kolejnej okazji wyjazdu do Wrocławia i drugiej wizyty w "raju"!
                Ty chociaż spróbowałeś , a ja bylem w tym lokalu i byłem kierowcą to dopiero ból
                Mniej książków więcej piwa

Comment

• Pendragon
                  🥛🥛🥛
                  • 2006.03
                  • 13952

Na kierowców zawsze czekają w lodówce jakieś nealkoholicke piwka butelkowe.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• fidoangel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🥛🥛🥛
                    • 2005.07
                    • 3489

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
                    Ty chociaż spróbowałeś , a ja bylem w tym lokalu i byłem kierowcą to dopiero ból
                    Ty po prostu jesteś zawsze jesteś KIEROWCĄ. Jakbyś tylko to lubił...
                    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
                    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
                    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• anteks
                      🥛🥛🥛
                      • 2003.08
                      • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                      Na kierowców zawsze czekają w lodówce jakieś nealkoholicke piwka butelkowe.
                      jakoś mnie nie kręcą
                      Mniej książków więcej piwa

Comment

• kopyr
                        • 2004.06
                        • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedzi
                        Ty po prostu jesteś zawsze jesteś KIEROWCĄ. Jakbyś tylko to lubił...
                        To masochista jest.
                        blog.kopyra.com

Comment

• Sokół83
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.12
                          • 1598

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedzi
                          Witam serdecznie, zapraszam dzisiaj na pszenicznego Tuchera. Na zdrowie
                          wybieram się w poniedziałek na kilka dni do Wrocka - na co mogę liczyć ?
                          Z INNEJ BECZKI

www.fotopolska.eu

Comment

• Marusia
                            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                            🍼🍼
                            • 2001.02
                            • 20221

Portera z Witnicy się spodziewaj
                            www.warsztatpiwowarski.pl
                            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Pendragon
                              🥛🥛🥛
                              • 2006.03
                              • 13952

Coś słabo Wam z nim poszło

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Jarasty
                                • 2007.05
                                • 187

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedzi
                                wybieram się w poniedziałek na kilka dni do Wrocka - na co mogę liczyć ?
                                Zależy na ile dni się wybierasz, jeśli zostaniesz do piątku to możesz się spodziewać nowości z browaru w Tiśnovie robią cztery gatunki piwa miodowego chyba przywieziemy 10%i 12% a oprócz tego moich faworytów z Rychnowa 10% i 12%. W poniedziałek pewnie na kranie będzie pszenica z Ćernej Hory Porter witnicki (staramy się go mieć w stałej ofercie) pewnie Svijanego 10% 12% ciemnego oraz Kvasnićaka, więc pozdrawiam i do zobaczenia

Comment

Przetwarzanie...
                                X