Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
Zachęcony ilością postów i pozytywnych opinii o tym przybytku czeskiego raju na polskiej ziemi nie omieszkałem wpaść przy okazji mojej wizyty we Wrocławiu. I od samego początku żałowałem tylko jednego: że zostawiłem "Czeski Raj" na koniec tej wizyty. Miejsce naprawdę z klimatem klasycznej piwiarnii chcociaż akurat w czasie mojego posiedzenia (przed 17tą) było raczej pustawo. Kiepsko było u mnie z czasem dlatego tym razem wypiłem raptem kufelek piwa z Policki.
Nie pozostaje mi nic innego jak czekać kolejnej okazji wyjazdu do Wrocławia i drugiej wizyty w "raju"!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Alexanderfeld Wyświetlenie odpowiedziZachęcony ilością postów i pozytywnych opinii o tym przybytku czeskiego raju na polskiej ziemi nie omieszkałem wpaść przy okazji mojej wizyty we Wrocławiu. I od samego początku żałowałem tylko jednego: że zostawiłem "Czeski Raj" na koniec tej wizyty. Miejsce naprawdę z klimatem klasycznej piwiarnii chcociaż akurat w czasie mojego posiedzenia (przed 17tą) było raczej pustawo. Kiepsko było u mnie z czasem dlatego tym razem wypiłem raptem kufelek piwa z Policki.
Nie pozostaje mi nic innego jak czekać kolejnej okazji wyjazdu do Wrocławia i drugiej wizyty w "raju"!Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Na kierowców zawsze czekają w lodówce jakieś nealkoholicke piwka butelkowe.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziTy chociaż spróbowałeś , a ja bylem w tym lokalu i byłem kierowcą to dopiero ból"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNa kierowców zawsze czekają w lodówce jakieś nealkoholicke piwka butelkowe.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziTy po prostu jesteś zawsze jesteś KIEROWCĄ. Jakbyś tylko to lubił...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedziWitam serdecznie, zapraszam dzisiaj na pszenicznego Tuchera. Na zdrowie
Comment
-
-
Portera z Witnicy się spodziewaj
Comment
-
-
Coś słabo Wam z nim poszło
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziwybieram się w poniedziałek na kilka dni do Wrocka - na co mogę liczyć ?
Comment
-
Comment