O ile dobrze pamiętam wczoraj lany był Rampušák (drugi nalewak od lewej z pozycji mojej) i muszę przyznać, że był rewelacyjny.
Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziO ile dobrze pamiętam wczoraj lany był Rampušák (drugi nalewak od lewej z pozycji mojej) i muszę przyznać, że był rewelacyjny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedziZależy na ile dni się wybierasz, jeśli zostaniesz do piątku to możesz się spodziewać nowości z browaru w Tiśnovie robią cztery gatunki piwa miodowego chyba przywieziemy 10%i 12%
Nawet sobie bardzo niedawno stronkę odswieżyli -> Kvasar Zgadałem, o to chodzi?Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2010-03-20, 17:52.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTak myślę i myślę o jaki browar Ci może chodzić i sobie przypomniałem, że pod Brnem jest taki browarek co robi tylko miodowe, tyle że miejscowość się nie zgadza. Spojrzałem na mapę (z którą mam ostatnio do czynienia niemal codziennie) no i wygląda na to, że obydwaj myślimy o tym samym... Tyle, że browarek znajduje się w wiosce Sentice - ok 6 km od Tisnova, więc pewnie ma pocztę tam, stąd pomyłka
Nawet sobie bardzo niedawno stronkę odswieżyli -> Kvasar Zgadałem, o to chodzi?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziJarasty, mógłbyś napisać czego można się spodziewać jutro (czwartek) na nalewakach? Z góry dziękuję za zrobienie mi smaka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziJarasty, mógłbyś napisać czego można się spodziewać jutro (czwartek) na nalewakach? Z góry dziękuję za zrobienie mi smaka
- Rakovnik, Bakalář
- Svijany Kvasničák, Svijanský Máz, Svijanská Kněžna
- Polička, Hradebni Světlé Vycepni 10, Lezak 12
- Staročeský Pivovárek Dobruška, Rampušák
- Černá Hora, Velen
- Bernard 10
Wszystko super, cieszę się, że pojawiła się pszenica - oby zawsze była jakaś - co najmniej tak dobra jak Velen
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziJakbym miał się do czegoś przyczepić, to brakuje mi Kocoura z beczki. Mam nadzieję, że wróci do Czeskiego Raju
Comment
-
Comment