Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziFaktycznie w Varnsdorfie ceny są niskie: Desitka kosztuje z beczki 15 Kc (poniżej 2,50zł), 12-tka 23 Kc, a specjalne nie przekraczają 30 Kc. Może transport tyle kosztuje?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTransportuje Jarasty
Comment
-
-
A ja mam pytanko co planujecie mieć w okresie Warsztatów podłączone. Dokładnie to oczywiście pytam o dzień przed i dzień po tej imprezie. Może na takie pytanie trochę za wcześnie, ale być może już wszystko jest zaplanowane?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA ja mam pytanko co planujecie mieć w okresie Warsztatów podłączone. Dokładnie to oczywiście pytam o dzień przed i dzień po tej imprezie. Może na takie pytanie trochę za wcześnie, ale być może już wszystko jest zaplanowane?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedzi10% oni nie produkukowali przynajmniej w zeszłym roku a jak ja tam byłem w sierpniu to nie było piwa poniżej 20 koron (..)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedzi10% jest na 100% Piłem kilka razy - pewnie to odpowiednik butelkowego Studentskiego Vycepni, które miałeś w Browarku. Mam nadzieję, że mimo problemów i kosztów Kocour wróci do Wrocławia - dla mnie to piwo lepsze od bawarskiego (ale mi się zaraz oberwie)Last edited by ART; 2010-05-25, 10:22.
Comment
-
-
W końcu udało mi się odwiedzić to legendarne już miejsce. Lokal sprawia wrażenie małego a to przez to, że jest zapełniony do ostatka (przynajmniej w piątkowy wieczór).
Wybór piw bardzo zacny, szczególnie cieszy mnie, że dostępne są piwa z tych naprawdę małych w stylu Rychnova. Jakoś tak się dziwnie złożyło że nie dane mi było spróbować piw z tego browaru i cieszę się, że inauguracja miała miejsce w Czeskim Raju.
Dziękuję współtowarzyszom ze stolika czyli Jacksonowi, Jarastemu i koleżance ze Świdnicy za mile spędzony wieczór. Chociaż Jarastemu to nie ma za co dziękować bo stwierdził, że nie przyjdzie warszawiakom z pomocą i nie otworzy w wawie lokaluPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
Dziękuję współtowarzyszom ze stolika czyli Jacksonowi, Jarastemu i koleżance ze Świdnicy za mile spędzony wieczór.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJarasty siedział za stolikiem??Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pytanie do Jarastego - czego można się spodziewać (poza Hiszpańską Inkwizycją) w ten czwartek i piątek? Już wiem, że szefostwa w czwartek nie będzie
Comment
-
Comment