Przewidujecie w najbliższym czasie Angielskie Śniadanie?
Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
Info z FB:
UWAGA!!! UWAGA!!!
Od dnia 01-02-2013 roku Pub "Český Ráj" idzie na urlop
Odpoczynek potrwa około trzech tygodni.
O dokładnej dacie powrotu będziemy informować na FB.
Zatem dzisiaj tj. 31-01-2013 roku wypijamy co się da...
ZAPRASZAMY!!!!Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2013-01-31, 14:55.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Wczoraj odbiłem się od drzwi (szukaliśmy ze znajomymi wolnego miejsca, żeby sobie usiąść przy piwku), na drzwiach kartka, iż otwarcie planowane na 1 marca 2013r. Miałem chęć na wieczór w Czeskim Raju, czego się nie udało zrealizować, więc pozwoliliśmy się ugościć konkurencji. Nie mniej, po 1 marca pewnie nie raz zajrzę z chęcią do Raju
Comment
-
-
1 marca też się odbijesz, re-otwarcie przesunęło się z powodów biurokratycznych.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Proszę nie wyciągać tu jakiś prywatnych spraw innych osób. Proszę też o odrobinę umiaru w zamieszczanych tekstach.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2013-03-11, 11:39.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziProszę nie wyciągać tu jakiś prywatnych spraw innych osób. Proszę też o odrobinę umiaru w zamieszczanych tekstach.
Comment
-
-
Ja chcę ostatecznie wyjaśnić wszystkie niedomówienia. To dla tych którzy zdążyli przeczytać usunięte już posty przez Arta.
Rozwiązanie spółki Pi-Jar to dla mnie zamknięty temat. Sugerowanie zagrywek poniżej pasa (to nie moja liga), ocenianie ludzi nie zagłębiając się jak sądzę w cały wątek i nie znając ich bliżej, pozostawiam bez komentarza.
Ta cała sytuacja nie jest też dla mnie miła.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.Zapraszamy na Zaporoską 39e!
od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00-22.00
oraz w soboty od 9.00-20.00
http://www.facebook.com/piwnica.sklep
Comment
-
-
Comment
-
-
Jare Święto - Topienie Marzanny - Czyli pierwszy dzień wiosny!!! 21-23 marca 2013
Świętujemy pierwsze dni wiosny!
Jare Święto, Jare Gody – w kulturze słowiańskiej kilkudniowy cykl obrzędowy przypadający w okresie równonocy wiosennej, związany z zakończeniem zimy i powitaniem wiosny. Okres zwyczajów i obrzędów magicznych (znanych z przedchrześcijańskiej kultury ludowej Słowian) rozpoczynały przygotowania do symbolicznego przepędzenia zimy, które polegało na topieniu lub spaleniu w pierwszy dzień wiosny 21 marca – słomianej kukły zwanej Marzanną. Czyniono to przy szczególnym wszczynaniu hałasu – trzaskaniu z batów, terkocie i klekocie grzechotek, śpiewie i grze na wszelkiego rodzaju instrumentach.
Marzanna – słowiańska bogini symbolizująca zimę i śmierć, przez część badaczy uważana za demona.
Nareszcie Wiosna!!!
Z tej okazji przez trzy dni będziemy hucznie świętować!
Przepędzamy Zimę a w serca wlewamy ciepło nadchodzącej Wiosny!
Tradycyjnie w tych dniach nie zabraknie niespodzianek przy barze.
Na kranie zagości Lindeman'S a Polička 10 ukłoni się nisko ceną ku Wiośnie!!!
Serdecznie zapraszamy do wspólnego świętowania!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kowal1974 Wyświetlenie odpowiedzia tak konkretniej?
Comment
-
Comment