Mi też bardzo smakował ten Kocour "wędzony". Poza tym bardzo dobry Koreb.
Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
Miejscowka do rzeczy.
Obsluga z ktora mozna pospiewac szlagiery tez niczego sobie
Za powodzeniePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziObsluga z ktora mozna pospiewac szlagiery tez niczego sobie
Ale ja nie o tym chciałem.
W Czeskim Raju leją dziesiątkę Bernarda 3,8 alk. (ten zielony bodajże). Myślę, że to dobre info dla lubiących dłuuuugo siedzieć przy piwie.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziDziś trafiłem na muzyczny repertuar w postaci znanych szlagierów polskiego rocka oraz covery zagranicznych, starych kawałków popowych. Przykładowo George Michael w wersji ciężkiego rocka
Szkoda, ze Jarasty nei mogl zdjac wiosla ze sciany, bo...akurat pokutowalo w plomieniach jakiegos ogniskaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
A co to się stało, że dziś zamknięte (ponoć) ?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dziś miałem przyjemność zobaczyć pierwszy raz lanego Hoegaardena. Mam nadzieję, że będzie pojawiał się częściej.Wstąp, nie leń się, a pij, niech się nie wstydam za cię.
Toć największe zwycięstwo, co wżdy piwo dusisz,
Przecięć choćbyś nigdy nie pił, na spowiedź musisz.
Jan z Kijan
Comment
-
-
Aryst, a możesz powiedzieć co w obecnej chwili jest w asortymencie i w jakich cenach?
A może ktoś inny wie.
Dzisiaj wieczorem wybieramy się większą ekipą do tego przybytku i chciałbym już wiedzieć co będę pił wieczorem - oby był Rampuśak
Comment
-
-
Browar ruszył w maju a Wy już macie cały asortyment? Pozazdrościć! I pożałować odległości do Wrocławia, ech. Pozdrawiam ekipę tego przybytku
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Browar pierwszą warkę wypuścił dokładnie 20 lutego a my mieliśmy po prostu szczęście poznać się z pewnymi osobami, które dbały o uruchomienie tego browaru już ponad rok wcześniej no i dzięki temu właśnie tego dnia zadebiutowało też u nas. Serdeczne dzięki za pozdrowienia również ciepło pozdrawiam
Comment
-
Comment