Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609 -
Comment
-
No i wypiłem dzisiaj ostatnią szklanicę CARa (mój Ci on, mój...).
Kto się nie załapał, niech żałujeLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Witam serdecznie właśnie wczoraj przywieźliśmy cały zestaw z Rychnova, Rampuśaka oraz Cara 12%. .Przyszedł również czas na debiut Ćernej Hory: Modra Luna, Granat, Kamelot, Kvasar oraz 1530 15% specjalni svetle czekają już na miejsce na nalewakach pozdrawiam i zapraszam.Comment
-
No to kiedy ten piwociąg Wrocław - Starogard budujemy co bym mniej tęsknił?
To żem se przez 4 dni popił:
1. Belec n.Orlici - Car
2. Rychnov - Knezna
3. Dobruska - Rampusak
4. Policka 10
5. Policka 11
6. Policka 12
7. Svijany - Rytiz
8. Krakonos 11
9. Krakonos 12
10. Cerna Hora 11
11. Cerna Hora 1530
Oczywiście większość w ilości większej niż 1 kufel. Ledwo zdążyłem na Cara i Rychnova...Last edited by Pendragon; 2009-10-21, 20:38.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
A ja mam takie pytanie, które zrodziło się na fali podobnych pytań o Trójmiasto i Warszawę. Jak wygląda w Czeskim Raju oferta programów sportowych? Do tej pory bywałem tam w godzinach mało sportowych. Teraz jak zmieniłem miejsce zamieszkanie zmieni się także godzina wizyt.Comment
-
Na pewno jest Polsat Sport / Polsat Sport Extra. Ostatnio tam widziałem F1.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
A ja mam takie pytanie, które zrodziło się na fali podobnych pytań o Trójmiasto i Warszawę. Jak wygląda w Czeskim Raju oferta programów sportowych? Do tej pory bywałem tam w godzinach mało sportowych. Teraz jak zmieniłem miejsce zamieszkanie zmieni się także godzina wizyt.Comment
-
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Comment