Bo jadąc do Wrocławia, trzeba mieć co najmniej jeden komplet ubraniowy w zapasie więcej. Ja już to wiem Do CzR chodzę w jednym i tym samym, świeże ubranie czeka na drogę powrotną
Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziJarasty Kolego,
nie pytam czy, tylko jakie atrakcje przewidujesz na poniedzialek 21.12?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedzibędzie dobrze???Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziWczoraj był bardzo ciekawy świąteczny Kocur. Nie wiem dokładnie jakie to piwo, ale było ciemne i w smaku coś jakby sok z czarnych porzeczek. Do tego spora goryczka chmielowa. Naprawdę smaczne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedzioni to nazwali christmas ale i podobno warzył to piwo u nich jakiś amerykański znajomy piwowar ale może to reklamaMM961
4:-)
Comment
-
-
Wielkie dzięki dla Marusi za telefoniczne wyjaśnienia bez problemów trafiliśmy i do Lamusa i do Raju (nomen omen). Jak ja zazdroszczę takiego lokalu (obu) Wrocławowi - klasyczna piwiarnia, stoły drewniane, mrok, zero "warszawskiej" designerskiej mody - żadnych metalowych stołków, malutkich stoliczków z Ikei czy kanap (na któych może i fajnie się spi ale nie po tro przychodzę do lokalu) skąpanego w jasnym świetle jarzeniówek. Po prostu prosta klasyka jak powinna wyglądać piwiarnia.
I do tego świetne piwo Z BECZKI w normalnych (około 5 PLN) a nie porąbanych cenach z butelki.
Ja skusiłem się na dziesiątkę z Rychnova i nie żałowałem wyboru. Załowałem za to, że czas nas ponaglał a pociągu nie chcieli odwołać"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedziWitam serdecznie i zapraszam na bawarską pszenicę z browaru Maisel s Weisse w oczekiwaniu następny debiut z Bawarii jak podłączymy to poinformuję. Na zdrowieMM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarasty Wyświetlenie odpowiedziWitam serdecznie i zapraszam na bawarską pszenicę z browaru Maisel s Weisse w oczekiwaniu następny debiut z Bawarii jak podłączymy to poinformuję. Na zdrowie
Comment
-
-
W piątek załapałem się i na pszenicę i na drugi niemiecki debiut czyli marcową wędzonkę z browaru nie pamiętam.
Wczoraj oba piwa dalej były na kranach, a prócz tego pojawiło się niefiltrowane z Łasku. Kormoran Irish dalej w ofercie. Czeskie klasyki (Policka, Svijany) wiadomo, że są. Sam zapijałem 11 ze Svijan. Policka 10 dość nietypowa - jakby niefiltrowana - mętna i słodowa.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziW piątek załapałem się i na pszenicę i na drugi niemiecki debiut czyli marcową wędzonkę z browaru nie pamiętam.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment