Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
Zachęcony ilością postów i pozytywnych opinii o tym przybytku czeskiego raju na polskiej ziemi nie omieszkałem wpaść przy okazji mojej wizyty we Wrocławiu. I od samego początku żałowałem tylko jednego: że zostawiłem "Czeski Raj" na koniec tej wizyty. Miejsce naprawdę z klimatem klasycznej piwiarnii chcociaż akurat w czasie mojego posiedzenia (przed 17tą) było raczej pustawo. Kiepsko było u mnie z czasem dlatego tym razem wypiłem raptem kufelek piwa z Policki.
Nie pozostaje mi nic innego jak czekać kolejnej okazji wyjazdu do Wrocławia i drugiej wizyty w "raju"!Comment
-
Zachęcony ilością postów i pozytywnych opinii o tym przybytku czeskiego raju na polskiej ziemi nie omieszkałem wpaść przy okazji mojej wizyty we Wrocławiu. I od samego początku żałowałem tylko jednego: że zostawiłem "Czeski Raj" na koniec tej wizyty. Miejsce naprawdę z klimatem klasycznej piwiarnii chcociaż akurat w czasie mojego posiedzenia (przed 17tą) było raczej pustawo. Kiepsko było u mnie z czasem dlatego tym razem wypiłem raptem kufelek piwa z Policki.
Nie pozostaje mi nic innego jak czekać kolejnej okazji wyjazdu do Wrocławia i drugiej wizyty w "raju"!Mniej książków więcej piwaComment
-
Na kierowców zawsze czekają w lodówce jakieś nealkoholicke piwka butelkowe.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Comment
-
Comment
-
Portera z Witnicy się spodziewajComment
-
Coś słabo Wam z nim poszło
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Zależy na ile dni się wybierasz, jeśli zostaniesz do piątku to możesz się spodziewać nowości z browaru w Tiśnovie robią cztery gatunki piwa miodowego chyba przywieziemy 10%i 12% a oprócz tego moich faworytów z Rychnowa 10% i 12%. W poniedziałek pewnie na kranie będzie pszenica z Ćernej Hory Porter witnicki (staramy się go mieć w stałej ofercie) pewnie Svijanego 10% 12% ciemnego oraz Kvasnićaka, więc pozdrawiam i do zobaczeniaComment