Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
-
Sam pomysł moim zdaniem bezsensowny. Zrobią sobie "drugi rynek", pozjeżdżają się angole albo ulicę zajmą "młodzi, nowocześni z wielkich miast"(). I taki skromny student jak ja straci miejsce, gdzie mogę iść napić się dobrego piwa w kulturalnej knajpie (knajpach), w dobrej cenie.
Comment
-
Nie przywiązujmy sie zbytnio do miejsca bo Czeski Raj może być gdziekolwiek indziej. Jest recesja i jak podniosą ceny to może Jarasty rozejrzy sie za jakąś ładniejsza, wygodniejszą lokalizacją. Ceny wynajmu na mieście strasznie w dół poszły. Ogródek na lato byłby super a sala dla "kopciuchów" też by nie zaszkodziła."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Od pomysłu do realizacji długa droga. A pomysł jak widzę autorstwa prywatnej pracowni projektowej i towarzystwa w którym raczej działają hobbyści i pasjonaci, ale niekoniecznie o dużym wpływie na możliwości wykonawcze. Prezentacja każdego projektu jest natomiast dla jednych i drugich okazją do promocji i pokazania swojej aktywności. O pieniądze na realizację tego projektu może być trudno, zwłaszcza jeśli miałby być realizowany po Euro, trzeba będzie spłacać stadion a w kolejce czeka mnóstwo bardziej istotnych dla miasta inwestycji. Póki co myślę, Czeski Raj jest bezpiecznyComment
-
No pamiętam, że przecież elewacja przy Raju też była zakryta a neony zdjęte, ale może Jarek się wypowie.
Sam remont to dobry pomysł. Moim zdaniem przydałoby się ulicy ładne oświetlenie, stworzenie deptaku, nowa nawierzchnia, zwiększenie miejsca na ogródki itp. To naprawdę oryginalny ciąg, który po remoncie może ściągnąć większą liczbę turystów.
Na Twoim zdjęciu wizualizacja dotyczy głównie ulicy, czyli tego kolej raczej nie zrobi i miejmy nadzieję, że nie będzie to miało wpływu na czynsz.
Możesz podać link do tego zdjęcia, jest tam jakaś informacja?Comment
-
Zapraszamy na debiut KONSTANCIN pszenicznyZapraszamy na Zaporoską 39e!
od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00-22.00
oraz w soboty od 9.00-20.00
http://www.facebook.com/piwnica.sklepComment
-
To taki sam debiut jak z "lagierem" pwinicznofermentacyjnym, czy może coś więcej?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Nie wierzę: jak to jest że takie piwo trafia do Wrocka a nie pojawia się pod browarem, czyli w Warszawie?
To tak jak Ciechan który wędruje do Gdańska, do Wrocławia, ale w Warszawie prawie nigdzie? (->Sketch)
Czy możecie opisać doznania po spożyciu?i ciekawy jestem ile kosztuje 0.5l?
pzdr!Comment
-
Mniej książków więcej piwaComment
-
Nie wierzę: jak to jest że takie piwo trafia do Wrocka a nie pojawia się pod browarem, czyli w Warszawie?
To tak jak Ciechan który wędruje do Gdańska, do Wrocławia, ale w Warszawie prawie nigdzie? (->Sketch)
Czy możecie opisać doznania po spożyciu?i ciekawy jestem ile kosztuje 0.5l?
pzdr!
Piwo też moim zdaniem było b. drogie /w kierunku 8-9 zł/, ale że był to w końcu światowy debiut, to się skusiłem bez marudzeniaPiwo piło się przyjemnie, dość lekkie, z przyjemnym aromatem. Zobaczymy jakie będzie w butli.
Comment